меню
Количка

Календари

Обикновено обичаме да подаряваме и да получаваме календари в началото на всяка нова година, но често и по случай Коледа. Когато обаче става въпрос за вечни календари, можем да ги поднасяме като подарък по различни поводи през цялата година.

Вечните календари са практични и удобни и са прекрасна възможност за освежаване на дома – вашия или на близък човек.

Какво представляват вечните календари

Този тип календари най-често са изработват предимно от дърво. Дизайнът им е много компактен и затова е подходящ и за по-малки жилища, а също и за поставяне на бюро в детската стая или в офис.

Вечните календари имат много прост принцип на работа. При тях датите се образуват от кубчета, на които са написани числа. На друг вид кубчета има числа за месеците. За всеки календарен ден е нужно само да се завъртят кубчетата. Така се спестява хартия, а вечният календар може да бъде използван неограничено. Изисква се само датата да се актуализира всеки ден.

Като подарък вечният календар може да бъде комбиниран с още един сувенир, дизайнерска чаша, картина и др. Може да го подарите и самостоятелно при по-ограничен бюджет.

Вечните календари в Podaratsi.bg

Разглеждайки предложенията за вечни календари в Podaratsi.bg, ще се убедите колко подходящи могат да бъдат за подарък на ваш близък, приятел или колега за Коледа, имен ден, годишнина и др. Подходящи са дори и за деца, защото ще им помогнат да запомнят с лекота числата и месеците и да придобият по-ясна представа за същността на времето.

Особено удобен за бюрото на ученик, студент или ваш колега е модел вечен календар, който е с чекмедже за поставяне на различни принадлежности като моливи, визитки и др. Подобен модел с надпис LOVE може да поднесете и на любим човек по случай личен празник.

Съобразете по-строгия или по-елегантния дизайн с човека и с мястото, където може да бъде поставен календарът. Той ще бъде ценен помощник в ежедневието и ще добави стилен акцент към всеки интериор.

Характеристики: Материал: дърво Размер: 22 х 16 см. Цвят: бял и черен..
19.99 лв
Характеристики: Материал: дърво Размер: 18.5 х 13 х 5  см. Цвят: бял и сив..
16.99 лв
Характеристики: Материал: дърво Размер: 16.5 х 25 см. Цвят: Кафяв..
15.99 лв
Характеристики: Материал: дърво Размер: 16 х 11 x 6.5 см. Цвят: бял и кафяв..
12.99 лв
Характеристики: Материал: дърво Размер: 16.5 х 25 см. Цвят: бял и черен..
29.99 лв
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)