меню
Количка

За нас

Всички ние в Podaratsi.bg отчитаме факта колко важно е за всеки да открие точния продукт на точното място, да получи добро обслужване и необходимата обратна връзка. Високо качество и следване на актуалните тенденции – стремежът ни да откриете това при нас вече продължава над 15 г. Нашата широка гама от продукти, включваща съдове, сувенири, аксесоари за декорация и др. могат да се впишат чудесно във вашия дом или да бъдат подходящ избор за подарък.

Екипът на Podaratsi.bg и сигурен, че с предложените стотици продукти за готвене и сервиране всяка домакиня ще може да разкрие своя потенциал в кухнята. Посудата, приборите и различните пособия за сервиране на известни марки като Oliver Brown, Zephyr, King Hoff, Art of Luxury Ware и др. са не само устойчиви и качествени. Те привличат вниманието и с разнообразието си относно функционалност, форма, цвят и дизайн. Ще готвите и сервирате лесно и приятно, а ако изберете подобен продукт за подарък, заради практичността и визията си той ще бъде високо оценен.

В Podaratsi.bg сме убедени, че можете да изненадате семейството и гостите си не само с вкусно сготвени ястия. За да бъде атмосферата на трапезата ви приятна, за доброто настроение от голямо значение са и всички чаши, плата, чинии и др. задължителни елементи. Ние ще ви помогнем с избора, който да отговори максимално на вашите предпочитания относно функционалност, интересна форма, стилен дизайн и цветово решение. Марковите продукти на Rona, ARTINA, LUMINARC и много други са висококачествени и с уникалния си външен вид създават празнична атмосфера дори в ежедневието.

От Podaratsi.bg ще се погрижим празникът на ваш близък или любим човек да бъде по-радостен с нашата богата палитра от различни сувенири и аксесоари. Ще откриете изящни статуетки, практични аксесоари за дома, предмети с декоративна функция, бизнес продукти и много други. За родител, за баба или дядо, за дете, за шеф, за приятел, за брачен партньор и др. – с предложенията ни може да се задоволи всеки вкус, а поводът избирате вие.

В Podaratsi.bg вярваме силно, че високото качество на нашите продукти и приемливите им цени са привлекателна възможност за всеки, решил да обнови и освежи с оригинална вещ атмосферата на дома или офиса си. Възможност и да направи празника на свой близък човек още по-вълнуващ, защото за нас е от изключително значение да отговорим по-максимално добър начин на всички ваши изисквания.

Защото ние не правим компромис относно качество и разнообразие.

Защото нашето отношение към всеки клиент е коректно и изграждаме взаимоотношения, които се основават на почтеност и доверие.

Целта ни са доволните клиенти

Да задоволим желанията на клиентите, за да се почувстват щастливи – това за нас е много важно. Затова и залагаме в политиката си на работа предлагането на продукти, които са актуални, маркови, качествени и с отличаваща се визия. Тяхната функционалност трябва да бъде такава, че клиентът да удовлетвори потребностите си, като в същото време изпита и естетическа наслада, както и задоволство от приемливата цена.

Държим на коректността

Добрите взаимоотношения с клиентите – те са в основата на нашата визия за изграждането на дългосрочно партньорство. Да бъдем почтени и лоялни – към това се стремим и го постигаме вече повече от десетилетие. Гордеем се с името, което сме изградили. Благодарение на откритостта и ясните правила на работа, на които залагаме, заемаме една от лидерските позиции в онлайн търговията със сувенири, стоки за дома и подаръци.

Градим доверие всеки ден

Екипът от специалисти в Podaratsi.bg може да ви окаже необходимата помощ. Ако препоръките за пазаруване в блога не са ви достатъчни, винаги може да се свържете с нас. Ще получите консултация и съдействие, за да изберете подарък. Ще дадем отговор на въпросите ви относно използването или поръчването на продукти. Ще се постараем да получите отговор на своето запитване. Според нас това е начинът да се гради доверие и че то не е даденост, а е резултат на постоянство и отдаденост.

Ценим обратната връзка

Обратната връзка е ценен ресурс, защото ни помага да подобрим работата си, да увеличим асортимента си съобразно вашите изисквания и да повишим качеството на предлаганите продукти. Тя ни помага за оптимизацията на сайта, затова я оценяваме като благоприятна възможност да осигурим пазаруване, което да бъде още по-удобно и приятно.

За по-добрата ни връзка с клиентите поддържаме и контакти в социалните мрежи. Проследяваме това, което ви вълнува, а когато обработим и анализираме предпочитанията и нагласите ви, това ни мотивира да бъдем още по-интересни и актуални, да обновяваме информацията и да актуализираме страниците си.

Предлагаме сигурна доставка

Когато става въпрос за онлайн бизнес, при доставката клиентът се среща за първи път на живо със своята поръчка. И понеже първото впечатление е много важно, ние работим само с доказани куриерски фирми, на които можем да разчитаме по отношение на компетентност и професионализъм. Важно е да сме сигурни, че продуктът ни ще пристигне при вас невредим и навреме.

Кое ни прави по-добри от останалите

За да се наредим сред най-добрите, е нужно непрекъснато да се учим и развиваме. И понеже ние в Podaratsi.bg разбираме отлично това, насочваме усилията си към  подобряване на работата. Разнообразяваме гамата си от продукти съобразно актуалните тенденции. Не спираме да инвестираме в екипа си. Приемаме смело новите предизвикателства, за да отговорим на клиентските изисквания. Освен ниската цена, за нас е важно и качеството на продуктите, затова се стремим към най-добрия баланс между качество и цена. И най-вече – мечтаем, защото за да си добър в каквато и да било област, мечтата да постигаш повече е онова нещо, което дава сили и енергия да продължиш напред и ти гарантира успехи.