меню
Количка

Наръчник за подаръци

15 Sep Как да изберем подарък за баба?
admin 0 13585
Да имаш баба, означава майчина обич и топлина, умножени по две. Баба за всеки от нас е човекът, който винаги е готов да ни изслуша, да ни нахрани, да ни посъветва и да направи всичко, каквото може, за нас. Затова и ние трябва да показваме обичта и бл..
15 Sep 50 подаръка за 50-годишен мъж
admin 0 9931
В живота на всеки човек петдесетата годишнина е значима възраст. Мъжът на 50 вече е изградил кариера, придобил е опит и мъдрост, създал е семейство. Обича на всеки свой празник да бъде заобиколен от роднини и приятели. Има десетки подаръци, които би..
15 Sep Топ предложения за подарък за рожден ден на жена
admin 0 7615
Изборът на подарък за жена никога не е бил от най-лесните. Особено когато става въпрос за рожден ден – празник, очакван с вълнение от всяка дама. Ако си мислите, че е достатъчен разкошен букет с цветя, луксозна бонбониера и бутилка вино, да, от едн..
02 Aug Коледен подарък за мъж – 16 свежи идеи
admin 0 478
Празник като Коледа създава асоциации за весело настроение, семеен уют, среща с любими хора. Традиция е размяната на подаръци, а когато трябва да изберем подарък за мъж, често изпитваме затруднение, поне в първия момент Стараем се да си спомним какво..
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)