меню
Количка

Кани и гарафи

Сред посудата във всеки дом неизменно присъства и стилен елемент като гарафата за вино. Тя, както и каната, най-често се използват за съхранение на тази напитка, но понякога за вода или за твърд алкохол.

Гарафите имат характерна форма – тялото им е широко и тумбесто, а гърлото е дълго и тясно. Наричани още „декантери”, те са оригинален и интересен подарък по различни поводи.

Каните и гарафите – универсални подаръци

Без значение за какъв повод търсите подарък, с кана или гарафа, придружени с бутилка вино, винаги ще направите добро впечатление. На всеки празник се вдигат наздравици, затова и подаръкът ви ще бъде високо оценен.

Гарафа може да подарите както на мъж, така и на жена на юбилей, на имен или рожден ден, по случай пенсиониране, годишнина и др. поводи. Това може да бъде член на семейството ви или друг роднина, приятел, колега, бизнес партньор или шеф.

Ако избирате гарафа за истински ценител на виното, нека това бъде вариант с нестандартен дизайн и с по-изчистена визия, семпли орнаменти и максимална прозрачност.

Какви кани и гарафи ви предлагаме в Podaratsi?

Сервирането на вино от специална бутилка, кана или гарафа винаги създава по-голямо удоволствие от напитката, а самото присъствие на специалния съд на масата придава уют и изисканост.

Вашият специален подарък може да бъде всяка гарафа от продуктовата категория на Podaratsi в зависимост от предпочитанията ви.

Може да ви хареса идеята за гарафа с дръжка за улеснено наливане на виното или с красива стъклена тапа.

Изключително елегантен дизайн имат гарафите с огледално дъно и с дръжка или стъклените декантери и бутилки с метални орнаменти под формата на грозде.

Ако решите да подарите наистина уникална бутилка за алкохол, тя може да бъде с формата на череп.

Избирайки перфектната гарафа, ще доставите радост на притежателя й и възможност да се наслади още повече на напитката, споделена с близки и приятели.

Бутилка за вино от кристално стъкло с богата декорация-лоза, извита под формата на венец около нея. Предлага се с метална тапа, също акцентираща върху символа на виното-грозд. Украсата е изработена от сплав от калай и сребро. Произведена в Португалия от „Freitas & Dores“. Бутилката е..
116.00 лв
Класическа бутилка от кристално стъкло за алкохолни напитки. Интересна натуралистична метална декорация на плодове, изработена от сплав от калай и сребро. Добре уплътняваща коркова запушалка. Предлага в бяла картонена кутия. Произведена в Португалия от „Freitas & Dores“. Размери: h=..
59.00 лв
Стъклена бутилка във формата на череп, с вместимост 500 мл Стъклена тапа за декантера..
33.99 лв
Характеристики: Материал: Стъкло Обем: 1700 мл...
42.99 лв
Характеристики: Материал: Стъкло Обем: 1700 мл...
57.99 лв
Характеристики: Материал: Стъкло Обем: 1500 мл...
57.99 лв
Характеристики: Материал: Стъкло Обем: 1800 мл...
49.99 лв
Характеристики: Материал: Стъкло и Метал(сплав от калай и сребро) Обем: 1500 мл. Производител: Freitas & Dores (Portugal)..
115.00 лв
Характеристики: Материал: Стъкло Обем: 1200 мл...
57.99 лв
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)