меню
Количка

Ангел на Мира Veronese

Ангел на Мира Veroneseна най-ниска цена - podaratsi.bg
Ангел на Мира Veronese
  • наличност: В наличност
  • Модел: 00401
177.00 лв

Описание

 

Статуетката "Ангел на мира" от Veronese е красиво изработена и символизира духовността и хармонията. Тя е идеален подарък за всякакви поводи - както за мъже, така и за жени. Ангелите са свръхестествени същества, които представляват волята на Бога и притежават изключителни способности. Вярва се, че те ни защитават и ни придават утеха.

Тази статуетка е изработена с внимание към детайлите и е вдъхновена от небесният свят. С благородното бронзово покритие, тя излъчва светлина и спокойствие. Тази статуетка е символ на доброто, чистотата и просветлеността, които успокояват душата и даряват надежда.

Изработена от полирезин с бронзово покритие с размери 35см, тази статуетка ще бъде елегантно допълнение към вашето домашно или офис пространство. Но тя не само ще украси мястото ви, но и ще бъде силно символичен подарък за специални събития като сватби, кръщенета или рождени дни.

Включената луксозна подаръчна кутия придава стойност и ексклузивност на този изящен подарък. Открийте красотата и вдъхновението в статуетката "Ангел на мира" от Veronese.

Характеристики:

Материал: полирезин(полимерна смола) с бронзово покритие

Размер: 35 см