меню
Количка

Арт фигура на семейство с едно деца

Арт фигура на семейство с едно децана най-ниска цена - podaratsi.bg
Арт фигура на семейство с едно деца
  • наличност: В наличност
  • Модел: 00421
63.99 лв

Описание

Осигурете си вдъхновение и топлина в дома си чрез нашата изключителна декоративна статуетка – Семейство. Този чувствен и символичен аксесоар е не просто елемент за украса, а също така и нежно напомняне за връзката ви и обичта към семейството.

С поставянето на статуетката във вашия хол, спалня или на видно място в дома ви, вие създавате уютна атмосфера, изпълнена с положителни емоции. Размерите – 31.5 х 16 х 9.5см, правят този изящен аксесоар перфектен за всяко пространство.

Изработена с внимание към детайла, статуетката представлява двете генерации – съчетание на мъдростта и опита на старшите с любопитството и енергията на по-младите. Тя е знак за близост и взаимоподкрепа в семейството.

Не се задоволявайте само с обикновена декорация. Изберете Семейство, за да внесете в дома си уникален шарм и да почувствате връзката си с любимите хора. Нека тази статуетка бъде светло напомняне за важността на семейните моменти и взаимната обич.

Подчертайте красотата на вашето семейство с този изискан аксесоар. Поръчайте сега и направете дома си по-специален – защото семейството е това, което прави дома истински уютен!

Характеристики:

Декоративна фигура на Семейство
Материал: полирезин
Височина: 13 x 8 x 26 см.