меню
Количка

Арт статуетка слонове

Арт статуетка слоновена най-ниска цена - podaratsi.bg
Арт статуетка слонове
  • наличност: В наличност
  • Модел: 01303
34.99 лв

Описание

Символика на слоновете за Щастие и Късмет

Семейството от декоративни статуетки със слонове притежава древна символика, представляваща щастие и благополучие. Вярва се, че тези елегантни фигури с хоботите насочени нагоре привличат положителната енергия и късмета във всеки дом и бизнес. Традиционно, нечетни бройки слонове (като тези в предлаганата статуетка – три или пет) се смятат за още по-благоприятни, като добавят сила и хармония във вашия пространство. Разположете ги така, че гърбът им да е насочен към вратата, за да отстрани негативната енергия и да ви защитава.

Елегантен Дизайн и Универсална Подходящост

Изработени от висококачествена полимерна смола, статуетките се отличават с абстрактен и стилизиран дизайн. Чистите и елегантни линии правят тази фигура не само символ на късмет, но и чудесно допълнение към всяко пространство. Тя е подходяща както за мъже, така и за жени, идеална за поставяне в офиса, дома или във входното антре. Този изискан аксесоар не само декорира, но и придава атмосфера на радост и благополучие.

Пожелайте Успех и Изобилие

Поглезете слоновия хобот преди важни решения в живота си, тъй като се вярва, че това привлича успеха и процъфтяването. Подарете на вашите близки и приятели този символ на късмета и щастието за да им донесете радост и благополучие. Предложете тази стилна и грациозна статуетка като уникален подарък, който не само ще озари техния дом, но и ще донесе късмет и изобилие в техния живот.

Характеристика:

Височина: 32 x 13 см

Материал: полирезин(полимерна смола)