меню
Количка

Луксозен Офис Часовник

Декоративен часовник статуетка Лъвна най-ниска цена - podaratsi.bg
Луксозен Офис Часовник
  • наличност: В наличност
  • Модел: 00797
64.99 лв

Описание

Забележителен Акцент в Офиса

Вдъхновяващият декоративен часовник от Podaratsi.bg™ е повече от просто уред за измерване на времето; той е символ на водещата сила и решителността, която движи бизнес света напред. Строгият поглед на лъва, издълбан с виртуозна точност върху полирезина, е превърнал този предмет във вечен символ на увереността и силата - идеален за всеки делови офис или кабинет. Нека всеки поглед към него напомня за неотложността на момента и важността на вземането на решения.

Елегантност и Стил

Златистият цвят на този часовник излъчва лукс и прецизност, създавайки неповторим акцент във всеки интериор. Експресивната му визия го прави не просто уред, а произведение на изкуството, което може да се впише във всяка среда - от консервативна до модерна. Той не само измерва времето, но и придава изтънченост на пространството около себе си.

Символ на Постижения и Амбиция

Този часовник не е просто подарък, той е послание. Поднесете го на бизнесмени, предприемачи или делови дами, за да изразите възхищението си от техните постижения и да ги вдъхновите към нови успехи. Статуетката на лъва, украсяваща циферблата, е била символ на власт и могъщество още от древни времена. Подарък, който носи пожелание за успех и благополучие, и който ще бъде ценен знак за уважение и признание.

Характеристики:

Размер:височина - 30 см; ширина - 27 см;
Материал: полирезин(полимерна смола)
Красива визия
Прецизни детайли
Висококачествена изработка
Действащ часовник
Отличен избор за подарък