меню
Количка

Декоративен часовник статуетка Орел

Декоративен часовник статуетка Орелна най-ниска цена - podaratsi.bg
продадено
Декоративен часовник статуетка Орел
  • наличност: продадено
  • Модел: 00842
39.99 лв

Описание

Знак на Величие и Точност

Подчертайте изискаността и стила във вашия интериор с Декоративен часовник Орел. Не просто уред за показване на времето, той е символ на свободата и кралската сила, долавяйки погледите със своя уникален дизайн. Позлатеният орел, кацнал върху стилно изваяно дърво, добавя аристократичен привкус към всяко помещение. Подарете себе си не просто функционалност, а история и величие, замразени във времето.

Съвършенство във Всяка Детайл

Изящният Декоративен часовник Орел е произведение на изкуството. Създаден от полирезин, който позволява изключително детайлно изработване, този часовник пленява с изяществото на перата и реалистичността на люспите. Сребърният циферблат изискано контрастира с богатия цвят на статуетката, превръщайки го в съкровище, което притежава както красота, така и функционалност.

Символика на Времето

„Времето лети“, а с Декоративен часовник Орел вие защитавате всяка секунда с елегантност. Този часовник не просто отмерва минутите, той е въплъщение на експресивност и динамика. Идеален за подарък, той създава връзка между практическото и емоционалното, като е подходящ за всякакви поводи и личности. Вдъхновете вашите близки или колеги с това арт докосване до вечността.

Характеристики:

Размер:височина - 26 см; ширина - 23.5 см;
Материал: полирезин(полимерна смола)
Красива визия
Прецизни детайли
Висококачествена изработка
Действащ часовник
Отличен избор за подарък