меню
Количка

Декоративна сатуетка на сови

Декоративна сатуетка на совина най-ниска цена - podaratsi.bg
Декоративна сатуетка на сови
  • наличност: В наличност
  • Модел: 00625
39.99 лв

Описание

Декорацията „Три сови на клон“ е повече от обикновен предмет за дома – това е израз на вкуса и стил. Тези внимателно изработени сови са символ на мъдростта и сеят радост във всяко помещение. Изработени от висококачествен полирезин, те са идеалният подарък за любими хора – било то вашата майка, сестра, приятелка или съпруга.

Нашият продукт не е просто декорация, а ключът към уют и хармония в дома. Всяка от совите е направена с любов и внимание към детайла, което придава уникален и неповторим чар. Тази декорация е идеален избор за всеки, който обича да заобикаля себе си с красота и изтънченост.

Изберете „Три сови на клон“ като елегантен акцент във вашата дневна, спалня или офис. Те добавят топлина и приказно настроение във всяко пространство, правейки го по-приятно и приемливо.

Този продукт е идеален подарък за всякакви поводи – рожден ден, годишнина, или просто като жест на благодарност и обич. Направете специален ден още по-незабравим с тази изключителна декорация.

Не пропускайте възможността да зарадвате себе си или близките си с „Три сови на клон“. Вземете вашата декорация днес от Podaratsi.bg™ – мястото за страхотни подаръци за мъже и жени. Оригинални идеи за подарък за всеки повод!

Характеристики:

Материал: Полирезин(полимерна смола)

Размер: 13 х 23 х 6 см.