меню
Количка

Декоративна статуетка на Орел с разперени криле

Декоративна статуетка на Орел с разперени крилена най-ниска цена - podaratsi.bg
Декоративна статуетка на Орел с разперени криле
  • наличност: В наличност
  • Модел: 01281
159.99 лв

Описание

Открийте силата и величието на небесния цар с нашата статуетка на орел. Символ на благородство, мъдрост и свобода, тази статуетка е повече от декорация – тя е вдъхновение за всеки ден. Изработена с изключително внимание към детайла, тя пресъздава орела в неговата естествена среда, кръжащ около скала. Олицетворение на мощ и дълголетие, нашият орел е идеален символ на победата и успеха.

Тази статуетка е перфектният избор за подарък – подходяща за всеки повод, било то рожден ден, юбилей или просто като знак на уважение и признание. Тя е идеален подарък за баща, съпруг, приятел или колега, отразявайки уважението и благодарността ви към тях. Независимо дали е за дома, офиса или личната колекция, тази статуетка добавя елемент на величие и вдъхновение.

Размерите и дизайнът на статуетката са подбрани така, че да пасват перфектно на всяко място. Изработена от висококачествен полирезин, тя е устойчива и дълготрайна, запазвайки своята красота с течение на времето. С нея във вашата обстановка, всяка стая ще бъде обогатена с елемент на изтънченост и стил.

Не пропускайте възможността да притежавате тази символична статуетка. Поръчайте сега и внесете дух на свобода и величие във вашия дом или офис. Позволете на нашия орел да ви напомня за неограничените възможности и силата на духа, които носите в себе си. Запазете вашето място сред царете на небето – поръчайте сега!

Височина: 52 см; Ширина: 30 см; Дълбочиба: 17 см.