меню
Количка

Герб за стена - Брадви

Герб за стена - Брадвина най-ниска цена - podaratsi.bg
Герб за стена - Брадви
  • наличност: В наличност
  • Модел: 00943
99.99 лв

Описание

Разглеждайки този стенен герб, ще откриете не просто декорация, а история, изписана във всеки детайл. Нашата творба се отличава с внимание към детайла, като съчетава естествената красота на дървото с благородството на метала. Пред вас стои символ на мощ и достойнство, изобразен чрез две кръстосани брадви и меч, върху които покоят хералдически фигури на лъв и кон, символизиращи кралски произход.

Този герб, изработен в духа на благородническите традиции, пренася атмосферата на Западна Европа във вашия дом или офис. Той е идеален за придаване на усещане за старинна елегантност и величие, независимо дали е за дома ви, офиса или тематично заведение.

Не пропускайте възможността да притежавате този уникален артикул, който е не просто декорация, а мост към миналото и символ на наследство. Подходящ както за мъже, така и за жени, той е изключително подходящ за подарък при всякакъв повод. Всяка част от герба е изработена с майсторство и внимание към детайла, гарантирайки ви продукт, който ще издържи изпитанието на времето.

Не чакайте, направете своя избор сега и донесете частица от историята във вашия дом или офис. Посетете Podaratsi.bg™ и се погрижете за вашето уникално преживяване със страхотни подаръци за мъже и жени! Защото оригиналните идеи за подарък за всеки повод са нашата специалност❗️️

Характеристики:

• Размер:43 x 32 x 5 см.

• Материал: метал, дърво