меню
Количка

Глобус 21 см

Глобус 21 смна най-ниска цена - podaratsi.bg
Глобус 21 см
  • наличност: В наличност
  • Модел: 00521
64.99 лв

Описание

Търсите перфектния подарък за любител на пътешествията или географията? Не търсете повече! Този глобус е идеален подарък, който съчетава красота и функционалност. Независимо дали е за специален повод, или просто за да покажете на някого, че ви е грижа, този изящен глобус за бюро със сигурност ще остави трайно впечатление.
Този глобус не е просто декоративен елемент, а начало на разговор, който незабавно ще подобри атмосферата във всяка стая. Нека той бъде фокусната точка на вашия офис, кабинет или жилище, като добави нотка лукс и изисканост към заобикалящата ви среда.Не пропускайте тази възможност да добавите нотка вълнение и изтънченост към вашето пространство.
С преобладаващите си нюанси на жълто и кафяво този глобус излъчва топлина и изтънченост. Потопете се в света на знанието, докато изследвате английските географски имена, елегантно изобразени на повърхността му.
Изработен прецизно от висококачествена пластмаса и метална основа, този глобус е създаден, за да завладява и вдъхновява. Античният месингов цвят на металната арка на глобуса добавя нотка елегантност, като придава на този модел наистина уникален характер.

Характеристики:

Размер: Ø 13; височина - 21см; ширина - 17 см

Материал: Метал и Пвц