меню
Количка

Глобуси

Един от най-интересните и в същото време полезни декоративни подаръци е глобусът. Той е символ на стремежа към знание и саморазвитие и е подходящ за подарък не само за ученици и студенти, но и за хора на всякаква възраст, особено ако са страстни пътешественици.

Защо да подарим глобус?

В много случаи, когато ни предстои да търсим подарък за някого, стигаме до идеята това да бъде предмет за декорация на дома. Разглеждайки различните варианти, много вероятно е да изберем глобус.

Ако глобусът е за ученик, той ще му помогне да повиши интереса си към географията. За човек, който обича да пътува, глобус като подарък напълно ще отговори на това негово хоби.

Но и за всеки друг – мъж или жена на всяка възраст, наш роднина , приятел, колега или шеф, глобусът също е много подходящ за подарък по случай рожден ден, юбилей, годишнина, дипломиране или друг повод

Всички хора обичат да мечтаят за нови места, а ако нямат възможност да ги посетят, само с леко завъртане на глобуса ще намерят мястото и ще се озоват там, поне в мислите си.

Глобусът – това е емоционален подарък със силно послание към получателя – да се стреми към нови неща, да изследва света около себе си, да завоюва успехи.

Почивайки си у дома или в офиса, всеки притежател на глобус ще може да го използва, за да „попътува” малко и да се откъсне от реалността

Глобусите в Podaratsi.bg

Глобусите са универсални и печеливши варианти като подаръци. Всеки, на когото поднесете глобус, ще бъде приятно изненадан от нестандартния и интересен подарък.

В Podarsatsi.bg имате възможност да избирате между глобуси с различна големина, изработени от метал и ПВЦ. Стойките са със стилен дизайн и позволяват стабилност на декорацията.

Глобусът в ролята на подарък е начин да покажете лично отношение към някого и да му пожелаете да не спира да мечтае. Той ще бъде и един от най-приятните акценти в интериора на дома и офиса.

Поемете на пътешествие из космоса с нашата хипнотизираща Армиларна сфера Земя! Тази изящна декоративна статуетка е не само зашеметяващо произведение на изкуството, но и символ на знанието и обучението. Изработена със сложни детайли, тя красиво представя Земята и нейните небесни орбити. Създадена,..
157.99 лв
Характеристики: Размер: Ø 15; височина - 20см; ширина - 13 см Материал: Метал и Пвц..
29.99 лв
Характеристики: Размер: Ø 15; височина - 20 см; ширина - 13 см Материал: Метал и Пвц..
39.99 лв
Търсите перфектния подарък за любител на пътешествията или географията? Не търсете повече! Този глобус е идеален подарък, който съчетава красота и функционалност. Независимо дали е за специален повод, или просто за да покажете на някого, че ви е грижа, този изящен глобус за бюро със сигурност ще ост..
64.99 лв
Характеристики: Размер: Ø 14; височина - 22см; ширина - 14 см Материал: Метал и Пвц..
39.99 лв
Търсите уникален подарък? Не търсете повече! Представяме ви луксозен настолен глобус, който съчетава стил и функционалност.Той е задължителна придобивка за любителите на географията, на историята или за всеки, който има жажда за изследване. Изработен с прецизност, този настолен глобус се отличава съ..
89.99 лв
  Мечтаете ли да обиколите света? С глобус World това е възможно, без да напускате дома си! Превърнете изучаването на географски места в забавно приключение за цялото семейство. Глобусът е не само красив и елегантен, но и здрав, изработен от качествени материали. Стилният му дизайн ще г..
49.99 лв
Търсите идеалния подарък за любимия си човек? Не търсете повече! Представяме ви първокласен глобус Marco Polo, който ще ги остави без думи. Изработен с педантично внимание към детайла, този изящен глобус разполага с изключително подробна карта на света, която ще ви пренесе в различни кътчета..
64.99 лв
Открийте света със стил и елегантност Съвършена декорация за вашето бюро Този декоративен глобус за бюро е не просто предмет за украса - той е проявление на стил, образование и любов към приключенията. Страхотният дизайн съчетава елегантност и функционалност. Поставете го на вашето бюро и..
29.99 лв
Армиларната сфера Земя е символ на познанието и мъдростта. Тази декоративна статуетка представлява сферичен модел на Земята, въртяща се около своята ос. Нейните орбити са като прегради, които събуждат жаждата за знание и разширяване на границите. Изработена от метал, тя е устойчива и изискана - идеа..
179.99 лв
Изразете своята страст към пътуванията с този глобус с декоративен метален самолет. Неговият изчистен дизайн и висококачествени материали го правят перфектно допълнение към вашия интериор. Подарете го на любим човек или използвайте го като вдъхновяващ акцент във вашата работна стая или кабинет. Нека..
215.99 лв
Левитиращ глобус: Магията на света в твоите ръце! Представете си – Земята, сякаш гравитацията е забравила за нея, се рее във въздуха пред вас. Не е магия, а е левитиращият глобус – футуристично бижу за вашия дом или офис. Какво ще получите: Глобус с висока детайлност: Ярки ко..
79.99 лв
Показва 1 до 12 от 12 (1 страници)