меню
Количка

Глобуси

Един от най-интересните и в същото време полезни декоративни подаръци е глобусът. Той е символ на стремежа към знание и саморазвитие и е подходящ за подарък не само за ученици и студенти, но и за хора на всякаква възраст, особено ако са страстни пътешественици.

Защо да подарим глобус?

В много случаи, когато ни предстои да търсим подарък за някого, стигаме до идеята това да бъде предмет за декорация на дома. Разглеждайки различните варианти, много вероятно е да изберем глобус.

Ако глобусът е за ученик, той ще му помогне да повиши интереса си към географията. За човек, който обича да пътува, глобус като подарък напълно ще отговори на това негово хоби.

Но и за всеки друг – мъж или жена на всяка възраст, наш роднина , приятел, колега или шеф, глобусът също е много подходящ за подарък по случай рожден ден, юбилей, годишнина, дипломиране или друг повод

Всички хора обичат да мечтаят за нови места, а ако нямат възможност да ги посетят, само с леко завъртане на глобуса ще намерят мястото и ще се озоват там, поне в мислите си.

Глобусът – това е емоционален подарък със силно послание към получателя – да се стреми към нови неща, да изследва света около себе си, да завоюва успехи.

Почивайки си у дома или в офиса, всеки притежател на глобус ще може да го използва, за да „попътува” малко и да се откъсне от реалността

Глобусите в Podaratsi.bg

Глобусите са универсални и печеливши варианти като подаръци. Всеки, на когото поднесете глобус, ще бъде приятно изненадан от нестандартния и интересен подарък.

В Podarsatsi.bg имате възможност да избирате между глобуси с различна големина, изработени от метал и ПВЦ. Стойките са със стилен дизайн и позволяват стабилност на декорацията.

Глобусът в ролята на подарък е начин да покажете лично отношение към някого и да му пожелаете да не спира да мечтае. Той ще бъде и един от най-приятните акценти в интериора на дома и офиса.

Характеристики: Размер: Ø 13; височина - 21см; ширина - 17 см Материал: Метал и Пвц..
64.99 лв
Характеристики: Размер: височина - 27см; Материал: Метал и Пвц..
69.99 лв
Характеристики: Размер: Височина - 27см; Материал: Метал и Пвц..
89.99 лв
Глобус
продадено
Характеристики: Размер: Височина 27 см., Ширина - 18 см. Материал: Метал и Пвц..
44.99 лв
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)