меню
Количка

Комплект химикалка и ключодържател с кристали F. Bartholdi

Комплект химикалка и ключодържател с кристали F. Bartholdiна най-ниска цена - podaratsi.bg
Комплект химикалка и ключодържател с кристали F. Bartholdi
  • наличност: В наличност
  • Модел: 01274
15.99 лв

Описание

Разглезете сетивата си с този чудесен Комплект химикалка и ключодържател в кутия, който съчетава елегантност, удобство и стил.

Страхотна Химикалка за Писане

Всеки ден може да стане изключителен, а с нашата химикалка, той се превръща в истинско изкушение. Съчетавайки изящество и функционалност, тази химикалка е идеалният аксесоар за вашата ежедневна работа или подарък за близък човек. Нейният иновативен дизайн и плавни линии придават удоволствие на докосване, а писането с нея е невероятно гладко и комфортно. Освен това, тя е снабдена с бърз и безпроблемен механизъм за издърпване, гарантиращ удоволствие от всяко изписано слово.

Неповторимият Ключодържател

Вашият ключодържател трябва да бъде нещо повече от обикновено - той трябва да бъде израз на вашата индивидуалност. Нашите ключодържатели са изработени с внимание към детайлите и са създадени, за да внесат стил и класа в ежедневието ви. С тях, няма да губите повече време в търсене на ключовете си - те са удобно подредени и лесно достъпни. Вдъхновете се от нашата разнообразна гама ключодържатели и намерете този, който отразява истинската ви индивидуалност.

Компактна и Елегантна Кутия

Всичко, което обичате, се събира на едно място. Комплектът включва стилна кутия, която не само осигурява сигурност за вашите ценни аксесоари, но и придава още по-голям шик на целия комплект. Кутията е компактна и лесна за пренасяне, като в същото време предпазва вашия ключодържател и химикалка от наранявания. Тя е перфектното допълнение към вашия стил и функционалност.