меню
Количка

Плато за сирена с магнитна лента

Плато за сирена с магнитна лентана най-ниска цена - podaratsi.bg
Плато за сирена с магнитна лента
  • наличност: В наличност
  • Модел: 00324
78.00 лв

Описание

Изискано сервиране

Открийте новия стандарт в сервирането с комплекта за сирена Lancaster. Този 10-частен комплект не само улеснява сервирането на различни видове сирена, но и превръща всеки обяд или вечеря в изискано изживяване. Специализираните ножове за различните видове сирена гарантират, че всяко парче ще бъде поднесено по най-добрия и прецизен начин. Този комплект е идеален за любителите на сирената, които искат да направят впечатление на гостите си с елегантност и стил.

Луксозен дизайн и практичност

Lancaster предлага не само функционалност, но и изискан дизайн. Порцелановата купичка и металните клечки за хапки са идеални за предястие, докато подложката от темперирано стъкло предпазва вашата маса и добавя финес към всяка трапеза. Всеки елемент от комплекта е проектиран с мисъл за детайла, обещавайки да добави блясък и класа към вашето сервиране.

Перфектен подарък за ценители

Lancaster е повече от комплект за сирена - той е символ на изтънченост и лукс. Подарете го на специален човек в живота си или за специално събитие и създайте незабравим спомен. Този комплект е идеален за всеки, който цени високото качество и изискания начин на живот. Той е не просто практичен, но и изящен подарък, който ще бъде ценен с годините.

Комплектът включва :

3 бр. ножове за сирене
1 бр. виличка за сирене 
1 бр. дъска за рязане от дърво 
Размери :дълж.20,5 см., шир.19 см