меню
Количка

Подаръчен комплект за алкохол

Подаръчен комплект за алкохолна най-ниска цена - podaratsi.bg
продадено
Подаръчен комплект за алкохол
  • наличност: продадено
  • Модел: 00497
27.99 лв

Описание

Представяме ви нашия изискан подаръчен комплект с две метални чаши. За тези, които ценят най-хубавите неща в живота, този комплект в елегантен черен цвят е истинско бижу. Той е най-добрият подарък за всеки повод - независимо дали става дума за годишнина, диво ергенско парти, радостно празнуване на рожден ден, заветния имен ден или просто за да предизвикате усмивка на нечие лице.

Заради своята визия, този комплект е изключително подходящ подарък за всеки, който открива себе си в стила и класата. Всяка глътка от тези чаши ще ви пренесе в свят на изтънченост и елегантност. Изработен с педантично внимание към детайла, този комплект е предназначен да се поглезиш с отлежал алкохол от най-високо качество.

Сетът не само излъчва класа, но и въплъщава стил и изтънченост. Перфектният избор за тези, които ценят най-хубавите неща в живота, излъчва несравнима аура на лукс. От елегантния му дизайн до безупречната изработка - всеки аспект на този подаръчен комплект е внимателно подбран, за да накара получателя да се почувства наистина специален.

Налейте вашето любимо питие в манерката и затворете капачката плътно, без да се тревожите за разливане. Привлечете близки приятели и налейте от питието в дветее луксозни чашки. Фунийката, която е включена в комплекта, ще ви помогне да ги напълните по-лесно. Всички части на комплекта са лесни за почистване, но не се препоръчва използването на миялна машина.

Манерката е изработена от неръждаема стомана с черна кожена подвързия и декоративен шев. В комплекта са включени две метални чашки, които също са изработени от неръждаема стомана и имат един и същ дизайн. Фунийката е също от неръждаема стомана. Целият комплект се предлага в стилна и изискана кутия, която има обособено място за всяка част. Размерите на всички за компактни и го правят лесно преносим.

Не пропускайте възможността да подарите този Подаръчен комплект манерка с две метални чашки на вашите близки или приятели, които ценят стила и качеството. Те ще се радват на един изискан и полезен подарък, който ще ги направи да се почувстват специални.

Стилен подаръчен комплект за мъж, съдържащ:

плоско метално шише тип манерка,
2 броя метални чашки,
1 брой фуния за наливане
Комплектът се предлага в красива кутия с размери 20 х 17.5см.