меню
Количка

Порцеланов оливерник

Порцеланов оливерникна най-ниска цена - podaratsi.bg
Порцеланов оливерник
  • наличност: В наличност
  • Модел: 00385
34.99 лв

Описание

Преобразете ежедневието си с нашия ексклузивен порцеланов оливерник на дървена поставка – истинско произведение на изкуството, което ще добави елегантност и стил към всяка трапеза. Насладете се на уникално съчетание от практичност и красота, което този оливерник предлага, превръщайки всеки обяд или вечеря в незабравимо изживяване.

Специално проектиран за любителите на изискаността и качеството, нашият порцеланов оливерник се отличава с безупречна изработка. Порцеланът, известен със своята трайност и великолепен блясък, придава неповторим чар, докато дървената поставка добавя топлина и естественост към дизайна. Този оливерник не просто служи за поднасяне на храна, той е и централна част на вашето домашно украшение, което привлича погледите и предизвиква възхищение.

Всяка детайл от оливерника е внимателно обмислен, за да осигури лесна употреба и да устои на ежедневието. Лесен за почистване и подходящ за употреба в съвременния дом, той е идеалният избор за тези, които ценят качеството и искат да добавят разкош към своите кулинарни преживявания.

Не пропускайте възможността да притежавате този изключителен аксесоар за вашата кухня или трапезария. Добавете елегантност и стил към всяко събиране, като същевременно се наслаждавате на удобството и практичността, които предлага. Зарадвайте себе си или направете запомнящ се подарък на близък човек с нашия порцеланов оливерник на дървена поставка.

Поръчайте сега и преоткрийте красотата на всяко ваше ястие!

Комплектът включва:

дървена подложка, дървена дръжка, 2 солнички за подправки, 2 бутилки за олио и оцет