меню
Количка

Сервиз за хранене 18 ч. Imperial Purple

Сервиз за хранене 18 ч. Imperial Purpleна най-ниска цена - podaratsi.bg
Сервиз за хранене 18 ч. Imperial Purple
  • наличност: В наличност
  • Модел: 00029
159.99 лв

Описание

Елегантност и класа за вашата трапеза

Изразете своята уникалност със сервиза за хранене 18 части Imperial Purple, който не само предлага функционалност, но и носи в себе си едно изтънчено изящество. Този сервиз е елегантно представяне на букет от божури в розово лилави цветове върху нежен леко перлен кафяв ринг. С него вашият обяд или вечеря ще се превърне във впечатляващо изживяване, заредено с класа и стил.

Функционалност и удобство

Нашите порцеланови чинии не само представят изящество, но и осигуряват практичност. Изработени от NEW BONE CHINA в 18 части за 6 човека, този сервиз включва всичко необходимо - 6 основни чинии с диаметър 27 см, 6 дълбоки чинии с диаметър 22 см и 6 десертни чинии с диаметър 19 см. Те са подходящи за употреба в микровълнова фурна и съдомиялна машина, гарантирайки ви удобство и лесна поддръжка.

Подарък с класа и уникалност

Търсите перфектния подарък за близък човек или приятел? Не търсете повече! Сервизът за хранене Imperial Purple е идеалният избор за по-официални поводи. Опакован в гланцирана кутия, той е представителен подарък, който ще зарадва всяка домакиня или ценител на изисканото. Добавете клас и стил в техния дом с този великолепен сервиз.

- Материал: Порцелан
- Изработка от най-високо ниво
- Сервизни чинии: 27 см (6 броя)
- Дълбоки Чинии: 22 см (6 броя)
- Десертни чинии: 19 см (6 броя)
- Подходящи за всяка трапеза
- Красив дизайн
- Подходящи за микровълнова фурна
- Почистване в съдомиялна машина