меню
Количка

Сервиз за кафе Van Gogh's Sunflowers

Сервиз за кафе Van Gogh's Sunflowersна най-ниска цена - podaratsi.bg
Сервиз за кафе Van Gogh's Sunflowers
  • наличност: В наличност
  • Модел: 00291
29.99 лв

Описание

Нека светът се събуди заедно с вас, докато пиете своето утрешно кафе в тази оригинална чаша. Комплектът чаши за кафе от серията "Слънчогледи" е идеалният начин да допълните вашето преживяване от топлата напитка и да създадете прекрасно настроение. Всичко е в малките неща, и ако искате да бъдете щастливи, трябва да се научите да се радвате на тях.

Този сервиз включва 2 чаши от висококачествен фин бял порцелан и 2 квадратни чинийки, също от бял порцелан и 2 лъжички. Всяка чаша е изработена с грижа за детайла и предоставя удобна дръжка, което я прави перфектна за вашето удоволствие от кафето. Чинийките са достатъчно големи, за да поберат и допълнителни лакомства или печива, които обичате да придружават напитката ви.

Комплектът чаши за кафе от серията "Слънчогледи" е подреден в луксозна подаръчна кутия, което го прави прекрасен подарък за различни поводи. Без значение дали искате да зарадвате любим човек или да се поглезите сами, тези чаши ще добавят нотка на елегантност и удоволствие към вашата ежедневна рутинa.

Закупете комплекта чаши за кафе от серията "Слънчогледи" сега и се насладете на всяка капка от вашето обичайно кафе, завързана с топлина и стил.

Характеристики:

Материал: Порцелан
Обем: 90 мл.
Съдържание пакет: 2 броя чаши и 2 броя чинийки и 2 броя лъжички
Цвят: Цветен