меню
Количка

Сетове за сирена

Когато избираме подаръци за любими хора и приятели, трябва да ги съобразяваме с техните индивидуални предпочитания. Те може да включват засилен интерес към музика, автомобили, лов, напитки и др.

Ако трябва да подготвите изненада за човек, който обича да готви и харесва всичко, свързано с кулинарията, оригинален практичен подарък е сет за сирена.

Сет за сирена – специален подарък

Ако имате близък, който е любител на различни видове сирена и скоро наближава негов празник, сет за сервиране на сирена е чудесна идея.

Понеже сирената са нещо много специфично, то и техните почитатели са хора с изтънчен вкус. Швейцарските, френските и др. сирена изискват съчетание с подходящи напитки, плодове, ордьоври и др., а това го умеят само ценители.

Затова вашият близък – мъж или жена, който обича сирена, ще се зарадва да получи ефектен сет за тяхното сервиране.

Може да попаднете на различни вариации от сетове, като повечето съчетават дърво с керамика или стъкло.

Излъчваната от дървото мекота и спокойствие допринася за ефекта от сервирането. Най-често дървената основа на сетовете е с леко повдигнати краища и с различна форма.

Към дъската могат да бъдат прибавени различен брой части като нож, вилица, клечки за хапки, купичка за сос и др.

Ако вашият роднина или приятел обича хубавото вино, а е и почитател на сирената, подарък като сет за сирена ще му направи силно впечатление.

Какви сетове за сирена ви препоръчваме в Podaratsi?

Сетовете за сирена в категорията  са производство на утвърдени марки. Отличават се с високо качество и функционалност.

Изборът ви може да бъде сет от 9 части с порцеланово плато, акациева дъска и различни аксесоари.

Може да изберете и сет само от 3 части или оригинално плато с магнитна лента.

Разгледайте всички предложения и се спрете на най-подходящия сет за вкуса на вашия близък. Сетът за сирена ще бъде чудесно попълнение към неговите любими аксесоари в кухнята и хубав спомен, който ще му оставите.

Плато за сирена с 3 ножа (1 бр. нож за меки сирена, 1 бр. нож за пармезан и 1 бр. вилица за сирене) Материал: Метал, Дърво, Стъкло Размер: 22 см..
49.00 лв
Плато за сирена с надпис "Cheese" с бамбукова дъска.Комплектът съдържа бамбукова дъска и ножове за сирена. Материал: Метал, Дърво Размер: дълж.25 см., шир.17 см..
29.99 лв
Плато за сирена с бамбукова дъска.Комплектът съдържа бамбукова дъска и ножове за сирена. Материал: Метал, Дърво Размер: дълж.25 см., шир.17 см..
29.99 лв
Плато за сирена с 3 ножа (1 бр. нож за меки сирена, 1 бр. нож за пармезан и 1 бр. вилица за сирене) Материал: Метал, Дърво, Стъкло Размер: 22 см..
49.00 лв
Размери :дълж.26см., шир.23см.Комплектът включва: нож за пармезан, нож за твърди сирена, нож за меки сирена, вилица за сирене, подложка за рязане, изработена от темперирано/закалено/ стъкло, което го прави безопасно за употреба. За удобство приборите се поставят върху дървена поставка с магнитен дър..
67.00 лв
Размери :дълж.26см., шир.23см.Комплектът включва: нож за пармезан, нож за твърди сирена, нож за меки сирена, вилица за сирене, подложка за рязане, изработена от темперирано/закалено/ стъкло, което го прави безопасно за употреба. За удобство приборите се поставят върху дървена поставка с магнитен дър..
67.00 лв
Сета за сирена съдържа: една порцеланова плоча с надпис Tne Special Foods, порцеланова купичка за сос, дървена поставка с магнитна лента,  върху която се посравят два броя прибори за рязане на сирена. Материал: Метал, Дърво, Порцелан Размер: 27 х 30 см..
61.99 лв
Плато за сирена с надпис "Health". Комплектът съдържа порцеланово плато, малка бамбукова дъска и четири вилички за хапки. Предлага се в стилна цветна кутия. Материал: Метал, Дърво, Порцелан Размер: 22 х 37 см..
51.99 лв
Плато за сирена Cheese Плато за сирена Cheese
продадено
Плато за сирена с надпис "Cheese" с бамбукова дъска.Комплектът съдържа бамбукова дъска и ножове за сирена.  Размер - 26 x 23 x 13.7 см Материал - Метал, Бамбук, Камък..
42.99 лв
Плато за сирена. Комплектът съдържа бамбукова дъска, три купички и нож за сирена.  Материал: Метал, Дърво, Камък Размер: 28.5 х 23.5 х 4.5 см..
39.99 лв
Изискано сервиране Открийте новия стандарт в сервирането с комплекта за сирена Lancaster. Този 10-частен комплект не само улеснява сервирането на различни видове сирена, но и превръща всеки обяд или вечеря в изискано изживяване. Специализираните ножове за различните видове сирена гарантират, че в..
78.00 лв
Плато за сирена с 3 ножа (1 бр. нож за меки сирена, 1 бр. нож за пармезан и 1 бр. вилица за сирене) Материал: Метал, Дърво, Размер: 34 х 22 х 3 см..
45.90 лв
Плато за сирена с 1 нож и капак (универсален нож за рязане на меки и твърди сирена) Материал: Метал, Дърво, Пвц Размер: 34 х 22 х 3 см..
38.90 лв
Плато за сирена с формата на лист и  надпис "Cheese" с бамбукова дъска.Комплектът съдържа бамбукова дъска и нож за сирена. Материал: Метал, Дърво, Камък Размер: 27.5 х 18 х 2.3  см..
26.99 лв
Стил и елегантност във всяка подробност Представяме ви един уникален сет за сирена, който обещава да преобрази всяко ваше събиране в незабравимо изживяване. Съчетавайки лукса на порцелана с топлината и естествената красота на дървото, този сет от Lancaster Taste Collection е въплъщение на изис..
77.00 лв
Плато за сирена с надпис "Cheese" с бамбукова дъска.Комплектът съдържа бамбукова дъска и нож за сирена. Материал: Метал, Дърво, Камък Размер: 25 х 19 x 2.3 см..
25.99 лв
Сет за сервиране на сирена  2 части Lancaster Сет за сервиране на сирена  2 части Lancaster
продадено
Диаметър 32 см. Комплектът включва: Плато и дъска за рязане..
35.90 лв
Сет за сирена HD Wisen GmbH Germany Сет за сирена HD Wisen GmbH Germany
продадено
Сета за сирена съдържа: една дъска за рязане от дърво, порцеланова купичка за сос, дървена поставка с магнитна лента,  върху която се посравят два броя прибори за рязане на сирена. Материал: Метал, Дърво, Порцелан Размер: дълж.30 см., шир.32 см..
62.99 лв
Показва 1 до 18 от 18 (1 страници)