меню
Количка

Статуетка на Коне: Сила и Успех

Статуетка на двойка конена най-ниска цена - podaratsi.bg
Статуетка на Коне: Сила и Успех
  • наличност: В наличност
  • Модел: 01283
59.99 лв

Описание

Статуетка на двойка коне - символ на сила и успех
Тази статуетка на двойка коне е не просто декоративен елемент, а символ на власт, успех и развитие. Изобразените в галоп коне предават чувство за динамика и енергия, като внасят във всяко пространство аура на целеустременост и мотивация. Вярва се, че тази статуетка носи късмет и благородство, като е идеален подарък за хора, които искат да постигнат успех в професионалния и личния си живот.

Елегантност във всяка детайл
Статуетката е изработена от висококачествен полирезин, който придава изящество и трайност. Размерите ѝ са идеално подбрани - 30 x 23 см, за да се вписва елегантно в различни интериори. Бялата основа със златни гриви добавя луксозен акцент, като всяка детайл е прецизно изобразен. Гривите и опашките на конете изглеждат живи и динамични, като създават усещане за движение и свобода.

Статуетка за успех и хармония в работното пространство
Тази статуетка е идеален избор за офиси, кабинети, библиотеки и домашни бюра. Поставянето ѝ на работното място може да донесе успех и да създаде положителна атмосфера. Тя е подходяща за независими и амбициозни личности, които търсят да внесат енергия и вдъхновение в своето ежедневие. Статуетката съчетава красота и функционалност, като създава усещане за свобода и независимост.

Характеристики:

Размер: 30 х 23 см.

Материал:Полирезин(полимерна смола) с бронзово покритие