меню
Количка

Ветроходен кораб Bounty 1787

Ветроходен кораб Bounty 1787на най-ниска цена - podaratsi.bg
Ветроходен кораб Bounty 1787на най-ниска цена - podaratsi.bg
Ветроходен кораб Bounty 1787на най-ниска цена - podaratsi.bg
Ветроходен кораб Bounty 1787на най-ниска цена - podaratsi.bg
Ветроходен кораб Bounty 1787
  • наличност: В наличност
  • Модел: 01335
79.99 лв

Описание

Уникален дизайн и детайли, които оставят впечатление

Макетът на военен ветроходен кораб, изработен от дърво, представлява вълнуваща комбинация от изящество и детайлна прецизност. Този тримачтов кораб с опънати кремави платна привлича вниманието с несравнен стил и класа.

Корпус в червен и дървесен цвят

С изключителен дървесен цвят, корпусът на кораба веднага залавя окото. За още по-голямо визуално въздействие, две дървесни линии преливат по надводния борд, допълнени от ред оръдия в изискан златист цвят. Кърмовата част не остава незабелязана със своя допълнителен декоративен елемент, съчетан със златиста елегантност.

Идентични рубки и издръжлива котва

На палубата, две идентични рубки в цвета на корпуса добавят визуална симетрия и стил. Котвата, окачена на златна верига, придава завършеност на визията на този великолепен макет.

Детайли за размери и материали

Размерите на макета са внимателно измерени: Дължина 50см, Ширина 10 см, Височина 45 см. Изработен със смес от материали - дърво, метал, текстил и пластмаса, този макет не е само вълнуващ визуален елемент, но и здрав и устойчив.

Перфектен за декорация във всяко жилище

Този детайлен и красив макет на военен ветроходен кораб е перфектното допълнение към всяко едно жилище. Съчетавайки стил и изящество, той ще придаде уникалност на вашия интериор и ще бъде ценен акцент във всяка стая.

Подарете стил и приключение

С Podaratsi.bg™, вие не само избирате подарък, но предоставяте на получателя възможността да преживее стил и приключение. Този макет е идеален подарък за всеки, който обича морето, военните кораби и изяществото на детайла.

Всеки, който цени качествени и уникални подаръци, няма как да остане равнодушен към този изключителен макет. Добавете стил и елегантност в дома си или направете някого щастлив с този неповторим подарък. Podaratsi.bg™ ви предоставя възможността да правите подаръци със стил и смисъл!