меню
Количка

Аксесоари за вино

Аксесоарите в кухнята на пръв поглед са дребни детайли, но точно те й придават цялостност и завършеност. Никой не може без приборите за хранене, бурканчетата за подправки, сетовете, кухненските ножове и др., които са малките помощници в домакинството.

Сред всички аксесоари особено място заемат тези за вино. Те са особено необходими в ежедневието, а най-вече когато около трапезата се съберат роднини и приятели по празничен повод.

Аксесоарите за вино са и добра идея за подарък, ако искате да поднесете нещо наистина практично, полезно и красиво.

На кого може да подарите аксесоари за вино?

Обикновено се смята, че само изтънчени ценители на виното биха оценили подарък като аксесоари за любимата им напитка. От една страна, това е така, защото истинските ценители много държат на начина за съхранение на вино и разнообразието от аксесоари за отваряне на бутилката.

От друга страна, във всяко домакинство има нужда ако не от луксозни, от стандартни аксесоари за вино.

Подаръците, свързани с виното, са проява на стил и са отличен избор. Подобен подарък би зарадвал ваш близък, приятел, колега или дори бизнес партньор и шеф.

Поводите могат да са различни – имен ден, Коледа, годишнина и др. Придружени с бутилка хубаво вино, аксесоарите за вино ще бъдат отличен подарък.

Какви аксесоари за вино ще откриете в Podaratsi?

В онлайн магазина на Podaratsi.bg ще намерите различни предложения за аксесоари за вино – от стабилни метални тирбушони до луксозни аксесоари в дървена кутия.

Комплектите обикновено съдържат тирбушон, тапа за бутилка, а също и дозатори и термометър. Някои са допълнени с резец за фолио и др.

На изключително изгодни цени може да изберете функционални и стилни аксесоари за вино за юбилей на мъж, годишнина, рожден ден, пенсиониране или друг повод. Ще направите празника на всеки още по-специален и ще имате принос за доброто настроение.

Аксесоари за вино в дървена кутия Аксесоари за вино в дървена кутия
продадено
Със своя професионален и елегантен дизайн аксесоарите за вино "Свети Георги" в луксозна кутия със сигурност ще впечатлят и най-претенциозните ценители на виното.Този перфектен комплект съчетава лукс и функционалност в елегантна дървена кутия с метална закопчалка. В него са включени чети..
34.99 лв
Превърнете всяко отваряне на бутилка вино в изкуство с нашия комплект аксесоари за вино в дървена кутия! Насладете се на уникалния дизайн, комбиниращ компактност и практичност в едно. Безупречно съчетание от висококачествени материали - от неръждаема стомана, които гарантират устойчивост на ръж..
32.99 лв
Комплектът съдържа:тирбушон, тапа за бутилка, наливник и ринг. в дървена кутия..
32.99 лв
Продукт: Тирбушон Материал: Метал пластмаса Тирбушонът е подходящ за работа на бар или мокър бюфет. Предвиден е за интензивна употреба...
19.99 лв
Продукт: Тирбушон Материал: Метал  ..
11.99 лв
Продукт: Тирбушон Материал: Метал пластмаса Тирбушонът е подходящ за работа на бар или мокър бюфет. Предвиден е за интензивна употреба...
15.99 лв
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)