меню
Количка

Bulgarian Rose Signature

Bulgarian Rose Signature Anti Aging Cream e висококачествен крем за лице, който се грижи да предпази кожата от белезите на стареене.Мек и нежен крем против стареене, обогатен с активни съставки засилващи естествената защита на кожата на лицето от външни агресии. Пробиотикът от йогурт подобрява усвоя..
43.99 лв
Rose Joghurt Hand Cream е създаден, за да предостави мекота и хидрататация на кожата на ръцете.Крем за ежедневна грижа, за подхранване и кондициониране на кожата на ръцете. Вложените активни съставки съдействат за овлажняване, регенериране и заглаждане на кожата. Редовната употреба на крема допринас..
12.99 лв
Bulgarian Rose Signature Natural Rose Water е висококачествена натурална розова вода, която е получена чрез дестилация на цветовете на маслодайната “ROSA DAMASCENA MILL”. Има широкоспектърно приложение върху кожата. Действа омекотяващо, антиалергично и противовъзпалително. Ускокоява, хид..
14.99 лв
Bulgarian Rose Signature Hydrating Face Cream e хидратиращ и подхранващ крем за лице, който се грижи за свежият и младежки вид на вашата кожа.Богата формула на активни съставки с ефективно действаща грижа за хидратиране и предпазване кожата на лицето от агресивното действие на външните фактори, за с..
43.99 лв
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)