меню
Количка

Шахове и табли

Запознайте се с нашите шахматни комплекти от дърво - перфектната комбинация от класически настолни игри, които ще ви предоставят часове на забавление и развлечение. Изработени от висококачествено дърво, тези игри са създадени с мисъл за любителите на стратегическите предизвикателства.

Нищо не може да замени усещането, когато държите дървени фигури за шах в ръцете си. Шаховете от дърво ви позволяват да се потопите в света на тактическото мислене и да изпитате удоволствието от играта. Стъпете на бойното поле и разгърнете стратегията си, за да победите опонента си.

Таблата от дърво е още една любима игра, която съчетава уменията за стратегия и логика. Размишлявайте внимателно и правете ходовете си, за да спечелите надмощие в тази страхотна игра. Игра на табла ще ви помогне да развиете умения като логика, памет и стратегическо мислене.

Шаховете и таблата от дърво не само ви предоставят забавление, но и са чудесен начин да се развивате. Те ви учат да мислите стратегически, да бъдете внимателни и да предвиждате резултатите от ходовете си. Играта също така разширява кръгозора ви и укрепва силата на волята и постоянството.

Разнообразието от настолни игри е безкрайно, но нищо не може да сравни удоволствието от игра с дървени фигури на класически шахове или табла. Всеки ход е изпълнен с очарованието на допирът на дървото и звукът на фигурите, плъзгащи се по лакираната дъска.

Потопете се в света на стратегията и логиката с Луксозните шахове от дърво. Поръчайте своя комплект още днес и започнете да създавате незабравими игрални моменти с приятели и семейство. Разнообразете времето си за забавление и развлечение с тези висококачествени настолни игри от дърво.

Характеристики: Материал: Дърво Размер: 48 х 48 х 5 см Комплектът включва: Пулове за табла и 2 пластмасови зарчета, дървени фигури за шах – светли/тъмни..
79.99 лв
Характеристики: Материал: Мдф  Размер: 40 х 40 х 5 см Комплектът включва: Пулове за табла и 2 пластмасови зарчета, дървени фигури за шах – светли/тъмни..
59.99 лв
Характеристики: Дървена табла Пластмасови пулове в бяло и тъмнокафяво Дървени фигурки за шах Размер затворен: 48 х 24 см., отворен: 48x48 см. Игралните полета са напечатани и допълнително положени върху дървена основа. Произведено в Гърция  ..
99.99 лв
Характеристики: Дървена табла, цвят маслиново дърво Пластмасови пулове в бяло и тъмнокафяво Дървени фигурки за шах Размер отворен: 38x40 см. Игралните полета са напечатани и допълнително положени върху дървена основа. Произведено в Гърция  ..
109.99 лв
Характеристики: Дървен шах и табла. Игралните полета са напечатани и допълнително положени върху дървена основа. Размер затворена: 38 х 19 см. (затворена) Пластмасови пулове с размер 25 мм. 4x зарчета Произведено в Гърция Дървени фигури за шах!..
109.99 лв
Характеристики: Дървена табла, цвят маслиново дърво Пластмасови пулове в бяло и тъмнокафяво Дървени фигурки за шах Размер затворен: 48 х 24.5 см., отворен: 48x50 см. Игралните полета са напечатани и допълнително положени върху дървена основа. Произведено в Гърция  ..
119.99 лв
Характеристики: Дървена табла Пластмасови пулове в бяло и тъмнокафяво Дървени фигурки за шах Размер затворен: 48 х 24 см., отворен: 48x48 см. Игралните полета са напечатани и допълнително положени върху дървена основа.  ..
99.99 лв
Характеристики: Дървена табла Пластмасови пулове в бяло и тъмнокафяво Дървени фигурки за шах Размер затворен: 48 х 24 см., отворен: 48x48 см. Игралните полета са напечатани и допълнително положени върху дървена основа...
99.99 лв
Характеристики: Дървена табла Пластмасови пулове в бяло и тъмнокафяво Дървени фигурки за шах Размер затворен: 48 х 24 см., отворен: 48x48 см. Игралните полета са напечатани и допълнително положени върху дървена основа...
99.99 лв
Един от най-разпространените подаръци, независимо дали защото са се изчерпали другите идеи или пък е по-практично, са парите. В случай че искате да направите нестандартен подарък на приятел или близък, предлагаме ви уникално решение – позлатена тесте карти за игра. Моделът е произведен от злат..
39.99 лв
Опияняващата рулетка представлява рулетка с шотове и е игра за 2-8 играчи. Комплектът съдържа: Рулетка един брой, 16 Шот чаши и две Топчета. Внимание! Играта е подходяща само за лица над 18 години! Не е подходящ подарък за лица под тази възраст!..
33.99 лв
Поглезете се с шах, достоен за крале! Потопете се в света на стратегията и изяществото с този луксозен шахматен комплект. Изработен от благородни материали: Дървена дъска, излъчваща топлина и естетика. Метални фигури, изваяни с прецизност и внимание към детайла. Размер: 36 х 36 х ..
439.99 лв
Шах за ценители: Поглезете се с лукс и елегантност! Представяме Ви шахматен комплект, който ще превърне играта Ви в истинско удоволствие! Изработен от висококачествени материали – дърво и метал – този комплект е не само красив, но и здрав. Фигурите са изящно изваяни, с фини дета..
439.99 лв
Дори да не сте готови за купон с Drunken Tower, купона ще дойде при вас! Играта включва 60 дървени блокчета за подреждане, 4 шота и безнадежни опити на играчите да запазят баланс. Блокчетата се подреждат с надписа надолу, когато играча изтегли блокчето, трябва да изпълни написаното на него, като не..
32.99 лв
Стилен подаръчен комплект за мъж, съдържащ: Комплект манерка с шах и аксесоари. /8 oz = 237 милилитра/. - метална манерка с 2 чашки, фуния и тирбушон Размер на комплекта - 24 см. х 18 см. х 6 см...
54.99 лв
Освежете вашия уютен дом с този изискан стъклен шах! Насладете се на интелектуални предизвикателства и красотата на тази изкусителна игра с нашия стъклен шах. Изработен с майсторство и внимание към всеки детайл, този шах представлява перфектното допълнение към вашия интериор.  Отличителни..
69.99 лв
Характеристики: Материал: Дърво Размер: 48 х 48 х 5 см Комплектът включва: Пулове за табла и 2 пластмасови зарчета, дървени фигури за шах – светли/тъмни..
59.99 лв
Характеристики: Дървена кутия шах Дървени фигури за шах Зарчета 5 бр. Карти за игра - 2 колоди Размер: 26 х 20 х 7 см..
59.99 лв
Характеристики: Материал: Мдф  Размер: 39 х 39 х 4 см Комплектът включва: Пулове за табла и 2 пластмасови зарчета, дървени фигури за шах – светли/тъмни..
62.99 лв
Дървенa табла
продадено
Характеристики: Материал: Орех с мдф Размер: 48 х 50 х 5 см Комплектът включва: Пулове за табла и 2 пластмасови зарчета, дървени чашки..
119.00 лв
Комплект манерка с шах и аксесоари "Jack Daniels" Комплект манерка с шах и аксесоари "Jack Daniels"
продадено
Стилен подаръчен комплект за мъж, съдържащ: Комплект манерка с шах и аксесоари "Jack Daniels!". /8 oz = 237 милилитра/. - метална манерка с 4 чашки и фуния в дървена кутия Размер на комплекта - 24 см. х 18 см. х 6 см...
39.99 лв
Покер сет в меална кутия Покер сет в меална кутия
продадено
Комплектът съдържа: 200 x Качествени чипове 2 x Тестета карти 1 x DEALER чип 5 x зарчета 1 x метална кутия за съхранение..
74.99 лв
Показва 1 до 22 от 22 (1 страници)