меню
Количка

Usb запалки

Пушачите сред нас не са малко и почти всички признават, че пушат не толкова поради нуждата от никотин, а защото обичат самия ритуал. А той включва детайли като разопаковане на кутията, изваждане на цигарата, запалването й и първото дръпване.

Към насладата на всеки пушач от пушенето трябва да бъдат добавени и различните аксесоари, от които той се впечатлява, а на първо място, разбира се, е запалката.

Днес модерната USB запалка постепенно измества бензиновата и газовата. А това се дължи не само на иновативната й визия, но и на нейната функционалност. Това е и причина често да се предпочита като малък, но много полезен и стилен подарък, особено ценен за пушач.

С какво впечатляват USB запалките?

Ако попадате в групата на пушачите и си служите с USB запалка, сте се убедили в нейните безспорни качества и сигурно я използвате от години.

В случай, че не пушите и не сте боравили с такъв тип запалка, когато разберете какви впечатляващи характеристики притежава, ще можете без колебание да подарите определен модел на близък или приятел.

Зареждането на USB запалките става с кабел от компютър, лаптоп или външна батерия. Запалването на цигарата е от зона със силно нагряване и този начин е много по-безвреден, а освен това и не зависи от метеорологичните условия.

Дизайнът на тези запалки е също много впечатляващ – класически или по-иновативен като например със светлинки и стилни капачета.

По какъв повод се подаряват?

USB запалката е свежа идея за практичен подарък  и може да я подарите самостоятелно на рожден или имен ден, на Коледа, на фирмено парти и др. поводи. Подходящи са както по-изчистените класически модели, така и по-модернистичните.

Може да комбинирате USB запалка с друг аксесоар за пушач като пепелник, табакера и др. или да допълните с нея друг подарък. Запалките никога не са излишни за пушачите, а ако притежават USB запалка, тя ще бъде техен любим аксесоар.

Няма добавени продукти в тази категория.