меню
Количка

Кутии за Хляб

Хлябът е една от основните храни, а съхранението му е особено важно за всяко семейство. Практично решение за целта е кутията за хляб, която може да се превърне и в страхотен подарък. Подарявайки кутия за хляб, вие всъщност подарявате и усещане за топлина и уют.

Защо кутиите за хляб са практичен подарък?

В кутиите за хляб печивата се предпазват от изсъхване и от прекалено овлажняване. Така са защитени за по-продължителен период от разваляне и мухлясване поради създадената постоянна среда.

Дори в семейството да не се консумира стандартен бял хляб, в кутията може да се съхраняват различни изделия от пълнозърнесто брашно, а също семена и ядки.

Друго, което може да се запази в кутията, са козунаци, различни печива и тестени закуски, бисквити и др.

Предимство на кутията за хляб е също и това, че до храната няма да имат достъп вредители и насекоми. А ако в семейството има деца, от поставената на удобно място  кутия те могат сами да си вземат от любимите хлебчета или други печива.

За имен ден, Коледа, 8 март, годишнина, нов дом, юбилей, пенсиониране – поводите да направите подарък с кутия за хляб са много.

Защо да изберете кутия за хляб от Podaratsi?

За да дадем различни възможности за избор, в Podaratsi предлагаме различни кутии за хляб както по отношение на материал, така и като дизайн.

Изключително стилни са белите кутии с тава от бамбук и пластмасов капак, с компактен и просторен дизайн и ергономична дръжка.

Може би изборът ви ще бъде сива или черна кутия от висококачествена неръждаема стомана, които са проектирани за дългосрочна употреба  и съхранение на хляб и сладкиши.

Всички кутии се почистват лесно, а с визията си внасят допълнителна свежест в кухненското пространство.

Зарадвайте ваш близък с изискана и практична кутия за хляб, която ще може да се използва дълго и ще носи вашето послание за уютна атмосфера в семейството

Характеристики: Корпус от висококачествена неръждаема стомана Проектирана за дългосрочна употреба Съхранява хляб и сладкиши размер: 35 х 25 х 17 см..
69.99 лв
Кутия за хляб Klausberg
продадено
Тава от бамбук. Пластмасов капак. Ергономична дръжка. Стилен дизайн. Компактен и просторен. Размер: 37x20.5x26.5 Цвят: бял..
89.99 лв
Кутия за хляб черна
продадено
Характеристики: Корпус от висококачествена неръждаема стомана Проектирана за дългосрочна употреба Съхранява хляб и сладкиши размер: 35 х 25 х 17 см..
69.99 лв
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)