меню
Количка

Пепелници

Въпреки ограниченията върху пушенето днес, може да се каже, че пепелниците съвсем не изчезват, за да останат само в колекциите на ценители. Пушачи винаги ще има, а за тях пепелникът е също толкова необходим аксесоар, колкото и запалката. Затова пепелникът е добра идея за подарък на пушач, още повече, че може да попаднете на невероятно интересни и оригинални модели.

Какви видове пепелници има?

Названието „пепелник” започва да се употребява от около 1880 г., като първите пепелници били с формата на чаша и нямали поставка за цигари или пури. Съвременните пепелници могат да бъдат с различна форма, най-често кръгла, но и квадратна, с по-атрактивна форма на череп и др.

Относно материала, могат да се откроят както класически стъклени пепелници, така и метални, пластмасови или по-екстравагантни – от масивен кристал, порцеланови, дори мраморни. Някои модели са уникални по своята изработка и могат да послужат като впечатляващ подарък, особено ако са гравирани или инкрустирани с кристали.

Пепелникът като подарък

Ако самите вие не пушите, но искате да подарите пепелник на ваш близък пушач, стилен пепелник ще му бъде не само полезен, но и ще може да изпълнява декоративна функция. Освен това ако е ветроустойчив, който и да било пушач ще бъде доволен, че ще може да се отдаде на удоволствието си навън дори и при ветровито време.

Избирайки подарък за пушач, се постарайте да съчетаете прагматизъм и естетика. Пепелник с луксозно излъчване би допаднал на ваш близък по случай Коледа, имен ден или друг празник.

Дори да не сте в групата на пушачите, в дома ви трябва да присъства този аксесоар, от който да се възползват ваши гости пушачи. Елегантните пепелници могат да привличат вниманието дори когато не се използват, а служат като акцент към интериора.

Пепелниците в категорията на Podaratsi.bg съчетават основната си функция с естетичен вид и са прекрасна възможност да ги използвате в дома, градината или като специален подарък.

Търсите ли елегантен и практичен пепелник, който да добави нотка стил към вашия дом? Тогава не търсете повече - Стъкления пепелник от серията Импресия е правилния избор! Изработен от висококачествено стъкло, този пепелник е не само здрав и издръжлив, но и елегантен и красив. Стилният му диз..
39.99 лв
Пепелник от серията “Silver” изработен от масивно стъкло с изящна форма. Предлага се в кутия. Размер 5*18*19.5см...
29.99 лв
Пепелник – Black
продадено
Пепелник от серията “Black” изработен от масивно стъкло с изящна форма. Предлага се в кутия.Размер 5*18*19.5см...
29.99 лв
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)