меню
Количка

Салатиери

Дали ще бъде ежедневна, или празнична, трапезата създава уютна атмосфера във всеки дом. Около нея всички се събират не само за да се нахранят, но и да поговорят, да бъдат заедно. Ако трапезата е удобна, подредена, красива и функционална, тя може да подобри и общуването ни с любими хора.

Един от най-практичните и лесни начини да оптимизираме нашата трапеза е салатиерата. Като част от комплект за хранене, или като самостоятелен продукт, тя е идеален подарък за близък, вегетарианец, веган или почитател на здравословното хранене.

Какви са предимствата на салатиерата?

Обмисляйки идея за индивидуален или за семеен подарък по случай Коледа, годишнина или нов дом, с избора на салатиера като функционален съд ще осигурите множество удобства на притежателя й.

Преди всичко тя е удобна за използване и се почиства лесно, а най-вече дава възможност всяка салата да бъде поднесена във възможно най-добрия вид.

Всеки, който е консумирал салата в обикновено плато или в индивидуална порционна чинийка, знае, че разбъркването на продуктите е много трудно. Салатиерата дава точно тази възможност – съставките да се смесят добре и дресингът да достигне до всеки продукт. Това ще помогне за максимално извличане на ароматите им, за да може всеки на трапезата да се наслади на едно завършено кулинарно усещане.

Когато е част от комплект за хранене, салатиерата е изработена от материал като останалите съдове и дизайнът също с допълва с тях.

Ако решите да подарите само салатиера, тя обикновено се предлага в комплект с удобни за разбъркване и сервиране щипки, голяма вилица или лъжица.

Какви салатиери ви предлага Podaratsi?

Салатиерите в продуктовата категория имат традиционна форма на пресечен конус и са изработени от здраво стъкло. Имате възможност да избирате между модели с по-изчистен дизайн или с различни красиво оформени ивици по стъклената повърхност на стените.

Изключително стилната и функционална салатиера може да бъде вашият практичен и изискан подарък за жена по случай 8 март, за годишнина на двойка или по друг повод.

Вместимост - 2200cc Височина - 104мм Диаметър - 230мм Материал: стъкло..
7.99 лв
Вместимост - 2140cc Височина - 104мм Диаметър - 230мм Материал: стъкло..
9.99 лв
Вместимост - 2010cc Височина - 105мм Диаметър - 223мм Материал: стъкло..
10.99 лв
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)