меню
Количка

Термоси

Днес в ежедневието си можем да разчитаме на различни удобства и термосите са едно от тях. Те могат да допринесат значително за нашето спокойно и пълноценно ежедневие, а могат да се превърнат и в един изключително практичен подарък.

За какво могат да се използват?

Основното предназначение на съд като термоса е да може да запази по-дълго напитките студени или горещи. Затова най-често в тях се съхранява кафе или чай, но също и сок, мляко, вода и др.

Термосът е удобна придобивка за ученици, студенти, при дълго пътуване, за освежаване по време на разходка в парка и др. Вакуумираната капачка предпазва течността от разливане, а тялото на термоса е устойчиво.

Удобният преносим дизайн, дръжката при някои модели, разнообразието от форми и цветове дават възможност за богат избор не само за лично ползване, но и като подарък за роднина, приятел, колега и др.

Кога да подарим термос?

Термосът се отнася към функционалните и полезни подаръци и е подходящ за хора на различна възраст и при различни поводи.

Добра идея е да изберете термос за подарък по случай Коледа, за имен ден, а също и за юбилей или пенсиониране, ако го комбинирате например с чаша или друг подарък.

Особено полезен ще бъде термосът за човек, който обича да носи на работното си място приготвена вкъщи напитка.

Хората, които шофират дълго или спортуват, обикновено също използват удобния за пренасяне съд.

За рожден ден на тийнейджър също може да изберете подходящ модел.

В Podaratsi.bg ви предлагаме като идея освен другите модели, и изискан термос за подарък на дама като част от комплект заедно с луксозна метална химикалка в златисто. Термосът също е в елегантен златист цвят и разполага с LED дисплей.

Но винаги можете да изберете термос и като самостоятелен подарък, за да осигурите комфорт на ваш близък, докато работи или почива.

Подаръчен комплект "За една истинска Жена" с термос с LED дисплей и луксосен метален химикал. Термос бутилка 450м. с дигитален LED дисплей с вградена дълготрайна батерия. Само с докосване на капака на термоса можете да разберете температурата на напитката в него. Иновативната многослойна..
49.99 лв
Показва 1 до 1 от 1 (1 страници)