меню
Количка

Албуми за снимки

Традицията да се съхраняват снимки е много стара и се реализира с помощта на албумите. Те пазят всички спомени от години назад и много хора обичат да ги прелистват и да разглеждат снимки, запечатали специални моменти с любими хора.

Макар че днес албумите с дигитални снимки са на мода, класическите албуми се използват широко, а да ги разглеждаме е един приятен ритуал по докосване до миналото чрез истински, а не дигитални фотографии.

По какъв повод можем да подарим албум?

Фотоалбумите за снимки са чудесна идея за подарък, а поводите може да са различни.

Най-открояващият се сред тях е рожденият ден. Обикновено албум се подарява на жени поради това, че те оценяват повече сантименталните подаръци.

Друг повод, на който бихте могли да подарите албум, е например сватба или годишнина. След сватбата новото семейство ще може да запълва албума постоянно със свои общи снимки. На годишнина всяко семейство също ще изпита радост от получаването на сантиментална вещ. Много често албуми се подаряват и на семейства, в които се е родило бебе.

Подарявайки албум, вие всъщност подарявате на ваш близък място за спомени и изненадата ви ще бъде оценена.

Какви албуми ви предлага Podaratsi.bg?

Албумите в категорията, са както класически, така и по-луксозни варианти. В някои от тях е възможно да бъдат поместени по-малко от 100 снимки, а в други – броят да достигне до 200.

За по-специален случай се спрете на албум с кожена релефна обложка и с място за отбелязване на събития.

Особено оригинални са албумите със сребърни корици – чудесен вариант да направите луксозен подарък за рожден ден на бебе, на сватба и др.

По-семпъл или с по-елегантен вид, албумът за снимки изпълнява една и съща функция и винаги ще предизвиква радостното вълнение на този, на когото го подарявате. Съхранявайки по най-добър начин спомени, самият албум ще се превърне за притежателя си в хубав спомен от вас.

Характеристики: Фотоалбум в кутия /кожа - релеф/. С място за обозначаване на събития. - за 160 снимки с размер 15 см. х 10 см.  Размер - 27 см. х 21 см. х 5 см...
29.99 лв
Характеристики: Фотоалбум /кожа - релеф/. С място за обозначаване на събития. - за 200 снимки с размер 15 см. х 10 см.  Размер - 23 см. х 22 см. х 5 см...
16.99 лв
Характеристики: Фотоалбум за снимки с рамер 10 х 15 (.80 бр.) Размер на албум: 18 x 19 x 6. Корици от метал(сребро) Поставяне на снимки...
59.99 лв
Албум за 160 снимки Албум за 160 снимки
продадено
Характеристики: Фотоалбум в кутия . Фотоалбум за стандартни размери на снимки(10 x 15 см) за 300 бр. Размер на албум: 34.5х31.5 см.;..
19.99 лв
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)