меню
Количка

Буркани за подправки

Като тип подарък бурканите за подправки са практичен и полезен начин да се създаде уют в кухнята. Може да ги комбинирате с други видове аксесоари според повода като кутия за хляб, мелничка и др. Но и като самостоятелен подарък също са чудесно решение, защото ще създадат индивидуалност на всяка кухня.

Как да изберем подходящите буркани?

Когато стигнете до идеята да зарадвате някого с подарък като буркани за подправки, трябва внимателно да проучите предлаганите възможности.

За ваш близък като мама, баба, съпруга или скъпа приятелка изборът на подходящия вариант ще бъде по-лесен, тъй като ще познавате условията в кухнята им.

Сетовете със стойки или различни начини за закрепване са компактни и са подходящи за кухня с широк и голям плот.

Може да изберете и отделни буркани, които могат лесно да се прехвърлят или да се поставят на две места.

Независимо от големината и дизайна на бурканите за подправки, те представляват  различен и практичен подарък за Коледа, имен ден или друг повод.

Какви буркани за подправки ще откриете в Podaratsi?

Изборът на удобни за съхранение буркани за подправки за вашата кухня или за подарък може значително да бъде улеснен с предложенията в Podaratsi.bg.

В зависимост от предпочитанията си се спрете на порцеланови или стъклени буркани, като и в двата случая те са с плътно вакуумирано затваряне. Имат различна вместимост, но са еднакво подходящи за съхранение  не само на подправки, но и на захар, брашно, чай и др. продукти.

За още по-голямо удобство при ползване някои модели са допълнени със закрепена отстрани лъжичка.

Ако предпочитате сетовете, изборът ви може да бъдат стилни комплекти със стъклени буркани върху дървена поставка също с лъжичка.

Ефективната организация на подправките е важна за всяка кухня и затова подарък като буркани за подправки ще бъде възможно най-добрият начин това да се случи. Може да ги поднесете с поставени в тях свежи или сухи подправки за една още по-приятна  изненада.

Бурканът за подправки с обем от 600 мл е идеалното решение за съхранение на вашите любими подправки. Със своята плътна и вакуумна капачка, той осигурява по-добро запазване на свежестта и аромата на продуктите. Изработен от стъкло, този буркан е предназначен за съхранение на всякакви видове подправки..
14.99 лв
Стилният стъклен буркан за подправки с дървен капак и лъжичка е перфектното решение за съхранение на хранителни продукти като ядки, кафе и макарони. Той не само изглежда чудесно във всяка кухня, но и е много практичен. Гладката повърхност на буркана е лесна за почистване - просто го поставете в съдо..
14.99 лв
Комплект бурканчета за подправки: Красота и практичност за вашата кухня! Красив и практичен: 3 елегантни порцеланови буркани ще подредят любимите ви подправки. Дървена поставка за лесно съхранение и стилен акцент. Плътно затварящи се дървени капачета за запазване на свеже..
39.99 лв
Бурканът е с плътно, вакуумно затваряне за по-добро съхранение на продуктите. Подходящ за всякакви подправки, чай, брашно, захар, макаронени изделия и много други. Височина: 12 х Ф-10 см..
9.99 лв
Бурканът е с плътно затваряне за по-добро съхранение на продуктите. Подходящ за всякакви подправки, чай, брашно, захар, макаронени изделия и много други. Обем:450мл. Височина: 10,5см...
13.99 лв
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)