меню
Количка

Оливерници

Всеки, който приготвя по-специално ястие или иска да направи по-вкусна салатата си, със сигурност знае от какво голямо значение е зехтинът. Добавянето му в много рецепти ще бъде трудно, ако не се използва оливерник.

Наименованието „оливерник” произлиза от olive – маслина. А зехтин от маслини се е произвеждал още преди няколко хиляди години.

Въпреки че днес много хора не използват оливерник само за зехтин, но и за олио, като аксесоар той е много необходим за дома, а също и е чудесен избор за подарък.

Защо ни е необходим оливерник?

Има много причини да разполагаме с оливерник в кухнята и основната е удобството. Ако си купувате зехтин в големи опаковки, много по-удобно е да използвате оливерник, за да може да контролирате количеството при употреба.

Съхранението на зехтина в по-големите метални опаковки е добре да става на тъмно. С оливерника ще разполагате с количество, нужно поне за месец в зависимост от употребата, а съхраненият зехтин в голямата опаковка ще запази качествата си по-дълго.

Много често под „оливерник” се има предвид сет от отделни съдове за зехтин/олио, оцет и основните подправки сол и черен пипер. Точно този тип сетове са много удобни за използване в кухнята и могат да послужат като чудесен практичен подарък.

Какви оливерници ви предлага Podaratsi.bg?

В продуктовото си портфолио ви предлагаме порцеланови, стъклени и мраморни оливерници на подложка или на метална и дървена стойка.

Всеки модел съдържа стандартните съдове за олио, оцет и две солнички за подправки, като дизайнът им е много различен.

Може да се спрете както на по-изчистени форми, така и на по-атрактивни дизайни. Особено елегантни са оливерниците от порцелан и мрамор.

Подложките и стойките на оливерниците са с различна форма, големина и конструкция и са не само с модерна визия, но и допринасят за компактността на целия сет.

За вашата кухня или като подарък за ваш близък, оливерникът и полезен аксесоар и придава стил и завършеност на всяка трапеза.

Комплектът включва: метална-иноксова подложка, метална дръжка, 2 солнички за подправки, 2 бутилки за олио и оцет..
64.99 лв
Преобразете ежедневието си с нашия ексклузивен порцеланов оливерник на дървена поставка – истинско произведение на изкуството, което ще добави елегантност и стил към всяка трапеза. Насладете се на уникално съчетание от практичност и красота, което този оливерник предлага, превръщайки всеки обя..
34.99 лв
Комплектът включва: дървена подложка, метална дръжка, 2 солнички за подправки, 2 бутилки за олио и оцет..
39.99 лв
Комплектът включва: дървена подложка, дървена дръжка, 2 солнички за подправки, 2 бутилки за олио и оцет..
29.99 лв
Комплектът включва: метална подложка, метална дръжка, 2 солнички за подправки, 2 бутилки за олио и оцет..
29.99 лв
Оливерник Мрамор Оливерник Мрамор
продадено
Комплектът включва: Дървена подложка, 2 солнички за подправки, 2 бутилки за олио и оцет..
38.99 лв
Порцеланов оливерник на дървена стойка
продадено
Комплектът включва: дървена подложка, метална дръжка, 2 солнички за подправки, 2 бутилки за олио и оцет..
44.99 лв
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)