меню
Количка

Антични оръжия

Най-добрият подарък за колекционери или любителите на антики са античните оръжия. Те са стилен и оригинален подарък и за мъж, който е ловец и се интересува от оръжия. Може да се каже също, че принципно всички мъже имат склонност към оръжията, защото за тях те символизират сила, смелост, мъжественост.

Дори да са само сувенир и с декоративна стойност, меч, пушка, пистолет или други оръжия биха доставили удоволствие на мъжа да ги притежава и да ги разглежда с благоговение.

Кога може да подарите антични оръжия?

Сувенирните оръжия са оригинални и винаги актуални подаръци. Всеки мъж, независимо от интересите си, ще оцени такъв сувенир.

Антично оръжие, подарено самостоятелно или в комбинация с друго и оформено като картина или герб за стена, може да се впечатли не само ваш роднина, приятел или колега, но и делови партньор или шеф.

Подходящите поводи да поднесете такава изненада са много – рожден ден или имен ден, Коледа, юбилей, годишнина, пенсиониране и др. Античното оръжие ще бъде стилен елемент от интериора на дома, офиса, студиото и др. и ще създава особена атмосфера на героичност, в която притежателят му ще се чувства добре.

Антични оръжия в Podaratsi.bg

Независимо дали сте решили да купувате антично оръжие за собствената си колекция, или за подарък, продуктите в Podaratsi.bg  са подходящ начин да обогатите своя или нечий друг интериор.

Вашият близък или приятел ще се радва да получи:

  • герб за стена с брадви или мечове, изработен от дърво и метал;
  • картина за стена с един или два антични пистолета във винтидж стил с карта;
  • трофеен нож от стомана на поставка, с богато гравирано острие, незаточен и с 3D дръжка от еленов рог;
  • джобен нож от метал с изобразени вълци или елен и др.

За колекционери, ловци и ценители, античните оръжия са чудесно решение да покажете на получателя вашето специално отношение и да му оставите хубав спомен.

Разглеждайки този стенен герб, ще откриете не просто декорация, а история, изписана във всеки детайл. Нашата творба се отличава с внимание към детайла, като съчетава естествената красота на дървото с благородството на метала. Пред вас стои символ на мощ и достойнство, изобразен чрез две кръстосани б..
99.99 лв
Герб за стена - Мечове от Podaratsi.bg™ е магическият ключ към сърцето на всеки мъж, който обича историята и се възхищава на рицарската ера. Този изключителен подарък притежава силата да превърне всяка стена в дома или офиса в истинска галерия на смелостта и благородството. С размери 35 х 26 с..
99.99 лв
Джобен нож, изработен от метал с изобразени вълци и надпис Bulgaria. Предлага се в луксозна кутийка. Размери: в разгънато положение 19.5 х 2.5 см, в сгънато положение: 11 х 2.5 см. Сгъваемият нож е страхотен подарък за ловци и любители на хладни оръжия...
35.99 лв
Джобен нож, изработен от метал с изобразен елен и надпис Bulgaria. Предлага се в луксозна кутийка. Информация за продукта: обща дължина: 19,5 cm. дължина на острието: 8,5 см. дължина на дръжката: 11,5 см. ширина на острието: 2,6 см. дебелина на острието: 2,5 мм. Сгъваемият нож е ст..
35.99 лв
Изтънчен Елемент за Вашия Дом Открийте уникалната красота и елегантност, които картина с два антични пистолета може да добави към вашия интериор. С размери Н48 х 72 см., тази обемна картина е не просто декорация, а истинско произведение на изкуството. Предназначена за окачване на стена,..
98.99 лв
Декоративна картина – Старинна пушка: Потапяне в историята! Искате ли да добавите нотка на величие и мистерия към вашия дом? Представяме Ви Декоративна картина – Старинна пушка! Това не е просто картина, а истински портал към миналото, който ще ви пренесе в епохата на рицари, ду..
109.99 лв
Масивен нож с широко едностранно заточено острие и кания. Размери: 31 х 6 х 0.4 см...
38.99 лв
Масивен нож с широко едностранно заточено острие и кания. Размери: 33 х 6 х 0.4 см...
38.99 лв
Масивен нож с широко едностранно заточено острие и кания. Размери: 29 х 5 х 0.4 см...
30.99 лв
Масивен нож с широко едностранно заточено острие и кания. Размери: 30 х 6 х 0.4 см...
33.99 лв
Масивен нож с широко едностранно заточено острие и кания. Размери: 30 х 6 х 0.4 см...
33.99 лв
Масивен нож с широко едностранно заточено острие и кания. Размери: 32 х 5 х 0.4 см...
37.99 лв
Масивен нож с широко едностранно заточено острие и кания. Размери: 29 х 5 х 0.4 см...
35.99 лв
Декоративно пано – Старинен пистолет и кораб: Внесете приключенски дух във вашия дом! Търсите ли уникален и елегантен начин да декорирате дома си? Представяме ви Декоративно пано – Старинен пистолет и кораб – завладяваща комбинация от класически стил и приключенски дух. По..
39.99 лв
Представете си... влизате в стаята, а погледът Ви е неустоимо прикован от изящно пано, изобразяващо ретро револвер. Детайлите са толкова прецизни, сякаш оръжието е излязло от страниците на исторически роман. Декоративно пано "Старинен пистолет" е не просто декорация, а истински портал към ..
53.99 лв
Ножът е сувенирен - незаточен Богато гравирано острие:      Дължина 23.5 см      Широчина 4.7 см      Дебелина 0.4 см      Стомана 420      Твърдост 52-54 HRC      Тъпо, незаточено Дължина на целия нож ..
49.99 лв
Античен пистолет на поставка Античен пистолет на поставка
продадено
Антияен пистолет на пвц поставка Размер: 40 см...
29.99 лв
Показва 1 до 17 от 17 (1 страници)