меню
Количка

Стъклени буренца на поставка - перфектната комбинация от стил и практичност

Добре дошли в категорията "Буренца" на podaratsi.bg - мястото, където красотата среща практичността. Нашите стъклени буренца на поставка са създадени с една цел - да ви предоставят невероятно качество и стил при съхранението на вашия любими храни и при подаряване на близки хора.

Стил и изящество

Идеални За всяка кухня

Съхраняването на напитки никога не е било по-стилно и изящно. Нашите стъклени буренца са съчетание от изключителен дизайн и качество. Независимо дали ги използвате във вашата кухня или ги подарявате, те винаги ще придадат елегантност на момента.

Разнообразие от дизайни

Нашият асортимент включва разнообразие от дизайни и размери, които отговарят на всеки вкус. Независимо дали търсите стъклени буренца с класически, модерен или изчистен дизайн, ние имаме това, от което се нуждаете.

Практичност и качество

Оптимално съхранение

Нашият приоритет е да осигурим оптимални условия за съхранение на вашите напитки. Стъклените буренца са идеални за съхранение на специални реколти ракии, вино и много други.

Устойчиви и здрави

Знаем, че качеството е ключово. Всички наши стъклени буренца са изработени от висококачествено стъкло, което ги прави устойчиви и здрави. Те не само запазват свежестта на ракията, но и осигуряват нейната непокътнатост.

Подаръци с клас и стил

За всеки специален момент

Събития като рождени дни, годишнини и празници заслужават специални подаръци. Стъклените буренца  са идеални за тази цел.

Завършете със стил

Независимо дали искате да обогатите своята кухня с елегантни съдове за съхранение или искате да направите стилен подарък, стъклените буренца на поставка от категория "Буренца" на podaratsi.bg са перфектният избор. Разгледайте нашия уебсайт и открийте разнообразие от дизайни и възможности за персонализация. Не се колебайте да се свържете с нас за всякакви въпроси или допълнителна информация. Поръчайте вече и направете вашия дом по-стилен и функционален.

Купете сега!

Не изпускайте възможността да притежавате стъклени буренца на поставка, които съчетават стил и практичност. Поръчайте сега и внесете красота и удобство във вашата кухня.

Размер: 29 см дължина, 21 см широчина. Вместимост на бъчвата 2 литра, вместимост на чашите - 50 мл..
147.00 лв
Характеристики: Материал – стъкло,дърво; Размери: 26 см. Вместомост на бурето: 550 мл; Вместомост на чашите 25 мл...
69.99 лв
Размер: 29 см дължина, 44.5 см широчина. Вместимост на бъчвата 2 литра, вместимост на чашите - 50 мл..
189.00 лв
Стъкленo буре с чаши на поставка
продадено
Характеристики: Материал – стъкло,дърво; Размери: 30 х 20 x 18 см. Вместомост на бурето: 550 мл; Вместомост на чашите 25 мл...
79.99 лв
Стъклена бъчва 1 литър на поставка
продадено
Характеристики: Материал – стъкло,дърво; Вместомост на бурето: 1000 мл; Вместомост на чашите 25 мл...
99.99 лв
Стъклена бъчва 5 литра на поставка
продадено
Представяме ви стъкленото буре с дървена поставка – изисканата доза стил и удобство за вашите напитки. С този декантер от стъкло, вместимост 5 литра, всяка капка напитка става израз на изтънченост и вкус. Бурето се отличава с: Изработка от стъкло с опушен цвят: Уникален визуален акцент и с..
59.99 лв
Стъклена бъчва с 4 чаши на поставка
продадено
Характеристики: Висококачествена изработка; Елегантна кутия; Идеална за подарък; Подходяща за всякакви питиета; Материал – стъкло,дърво; Вместомост на бурето: 0,500 мл;..
54.99 лв
Стъклена бъчва с чаши на поставка
продадено
Характеристики: Висококачествена изработка; Елегантна кутия; Идеална за подарък; Подходяща за всякакви питиета; Материал – стъкло,дърво; Вместомост на бурето: 0,500 мл;..
66.99 лв
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)