меню
Количка

Чайници

Като имаме предвид колко голямо е разнообразието от билки в България, със сигурност билковият чай е една от най-предпочитаните напитки, особено през зимата. Липа, мащерка, шипка, лайка, риган – списъкът с билки е огромен.

За да можем да се насладим на аромати им, вкуса и да се възползваме от лечебните им свойства, е добре да си приготвим напитка в хубав чайник.

Кои са предимствата на чайниците?

Много от почитателите на чая вероятно са на мнение, че много по-бързо и по-лесно е да си приготвят чай от филтърно пакетче. Това е така, от една страна, особено ако времето на човек е ограничено.

Но има любители на ароматната напитка, които вкъщи редовно си приготвят чай в любимия чайник. Едно от големите предимства на използването на чайник е, че можете да си приготвите чай с набрани от вас билки.

Освен това запарването в чайник създава по-концентрирана отвара с повече запазени лечебни свойства.

Чайникът в дома създава уютна атмосфера, внася стил и изисканост, а  чаят се запазва по-дълго топъл.

Със своята практичност и приятната атмосфера, която създава, чайникът е необходим аксесоар в кухнята и може да бъде чудесен подарък. Може да изненадате ваш близък по случай Коледа, имен ден, пенсиониране или друг празник със стилен и функционален чайник. Подходящ е също и за семейна двойка по случай годишнина или нов дом.

Какви чайници ще откриете в Podaratsi?

Ако вече сте решили, че за наближаващ празник на ваш близък ще подарите чайник, в Podaratsi може да разгледате различни предложения.

Може би вашите избор ще бъде чайник с по-голяма вместимост – от 3 л. В такъв случай ще бъде подходящ свирещ чайник от неръждаема стомана с ергономичен дизайн.

А може би ще предпочетете по-малък стъклен чайник с фина цедка или друг модел.

Сменете стария си чайник с модерна негова алтернатива или направете приятна изненада на някого,  за да бъде ежедневието му наситено с топлина и уют.

Свирещ чайник Peterhof 3 литра Свирещ чайник Peterhof 3 литра
продадено
Характеристики: Корпус от висококачествена неръждаема стомана Ергономичен дизайн Звуков сигнал за започване на кипене Подходящ за всякакъв тип котлони Подходящ за почистване в съдомиялни машини Обем: 3 литра..
52.99 лв
Стъклен чайник с цедка 750 мл
продадено
Чайник с фина метална цедка, изработен от боросиликатно стъкло/йенско стъкло/ и висококачествен, неръждаем метал. Предлага се в цветна кутия.  Характеристики: Материал: Стъкло, Метал Размер: 13 x 9.5 x 9.5 см..
26.99 лв
Чайник Peterhof 3 литра Чайник Peterhof 3 литра
продадено
Характеристики: Корпус от висококачествена неръждаема стомана Ергономичен дизайн Звуков сигнал за започване на кипене Подходящ за всякакъв тип котлони Подходящ за почистване в съдомиялни машини Обем: 3 литра..
44.99 лв
Чайник с цедка 550 мл
продадено
Чайник с фина метална цедка, изработен от боросиликатно стъкло/йенско стъкло/ и висококачествен, неръждаем метал. Предлага се в цветна кутия.  Характеристики: Материал: Стъкло, Метал Размер: 12 x 8.5 x 8.5 см..
24.99 лв
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)