меню
Количка

Кутии за съхранение на чай

Напитка като чая не е по-малко популярна, отколкото кафето. В някои страни като Русия, Англия, Китай и Япония пиенето на чай заема важно място. Всяка държава си има свои ритуали за консумацията му, което се отнася и по отношение на съдовете, приборите, начина на сервиране и дори времето за поднасяне.

Факт е, че като древна напитка чаят носи множество ползи за организма. За да бъдат запазени както ароматът, така и лечебните свойства на билките, много е важно как се съхраняват. Един от най-добрите начини е в специална кутия за чай.

Ако сте любител на ароматната напитка или търсите интересен и полезен подарък за някого, кутията за съхранение на чай е чудесен избор.

Какви са предимствата на кутиите за чай?

Първото и безспорно много важно предимство на чаената кутия е, че билките в нея ще бъдат добре защитени от влагата във въздуха. Така чаят – в насипно състояние или под формата на филтърни торбички, ще бъде запазен от мухлясване, а също и няма да отслабне лечебният му ефект.

Друго предимство е компактността на кутията, която позволява лесно преместване.

Стилният и модерен външен вид на кутиите, особено ако са от дърво, допринася и за повече уют в кухнята или трапезарията.

На кого да подарите кутия за чай?

Кутията за съхранение на чай е оригинален начин да поднесете вашите пожелания за здраве на родител, баба или дядо, приятел и др. На подобен подарък би се зарадвал най-вече любител на напитката, а и всеки друг, който пие чай по-рядко, но друг в семейството му го предпочита.

Особено удобни са дървените кутии, като в Podaratsi.bg ви предлагаме модели с 6 отделения и прозрачен капак.  В кутията може да поберете различни видове чай, което е голямо преимущество, когато в семейството има различни предпочитания.

Естествен материал като дървото носи усещане за топлина и в съчетание с ароматните билки в кутията подаръкът ви ще придобие още по-голям чар с естественото си излъчване.

Характеристики:  Кутия за чай /6 разделения/. Размер на кутия - 25 см. х 16 см. х 8 см...
19.99 лв
Показва 1 до 1 от 1 (1 страници)