меню
Количка

Чаши за бира

Ако се интересувате от символиката на предметите, които се подаряват, сигурно знаете, че чашите за вино, ракия, уиски или друг алкохол носят послание към получателя за вашето желание да вдигате наздравици още дълги години.

Сред чашите, подходящи за подарък, са и тези за бира, особено за мъже, които почти без изключение са любители на пенливата напитка. Освен това внушителната вместимост на някои по-големи халби се вмества напълно в мъжката представа за хубав подарък.

В какви чаши се пие бирата?

Като вид напитка бирата има много ценители по света, включително и в България, особено през лятото. Не е без значение в каква чаша ще бъде консумирана, за да се изпита още по-голяма наслада от нея.

Макар че някои ценители на пивото предпочитат да пият направо от бутилката, много по-практично и проява на добър вкус е консумацията й от специална чаша.

Чашите за бира са най-различни, като обикновено са с конична форма, поради което богатият вкус на бирата в тях се запазва по-дълго.

Халбите за бира са също много популярни и могат да са изработени не само от стъкло, но и от керамика, порцелан и др. Често се украсяват с лого или декоративни елементи.

Ценителите на специалните видове бира използват чаши тип лале, в които пяната се задържа по-дълго  време.

Поради голямото разнообразие от чаши за бира при колебание какви точно да изберете за подарък, спрете се на универсални.

Какви чаши ще откриете в Podaratsi?

В Podaratsi.bg ще можете да изберете подходяща чаша за бира за рожден ден, имен ден, Коледа и друг празник на близък мъж.

Изключително стилни са чашите с огледално столче, но може да предпочетете и традиционна халба, декорирана с надпис.

На човек с чувство за хумор ще допаднат чашите „Алкохолометър”, „Бирено рали” и др.

С всяка една бирена чаша може да зарадвате вашия баща, съпруг, приятел или друг мъж и той ще я използва с удоволствие в ежедневието си.

Характеристики: Материал: Метал(сребро и калай) и Стъкло Производител: Freitas & Dores Размер: височина 15 см. Обем: 0,500 мл...
39.90 лв
Характеристики: Материал: Метал(сребро и калай) и Стъкло Производител: Freitas & Dores Размер: височина 15 см. Обем: 0,500 мл...
39.90 лв
Характеристики: Материал: Стъкло Вместимост: 500 мл...
11.99 лв
Характеристики: Материал: Стъкло Вместимост: 500 мл. Надпис: - Старт! - Презареди! - Намали! - Внимание опасни завои! - Челен сблъсък!..
14.99 лв
Характеристики: Материал: Стъкло Вместимост: 500 мл. Надпис: - Задръстен/Лелка - Флиртаджийка/Ухажор - Сваляч/Секси мацка - Мръсница/Плейбой - Нимфоманка/Е*ач..
14.99 лв
Характеристики: Материал:Стъкло Размер: 17 х 7 см Вместимост: 330 мл...
76.99 лв
Чаша за бира 500 мл Алкохолометър
продадено
Характеристики: Материал: Стъкло Вместимост: 500 мл. Надпис: - От липсата на бира тялото ми се ГИПСИРА! - Една студена бира и съм ЕНТУСИАЗИРАН! - А цяла бъчва пиво - чувствам се ИГРИВО - И съм смел и СИЛЕН! - някой ще ПРЕБИЯ! - Само малко да ПОЛЕГНА... после ще се стегна...
14.99 лв
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)