меню
Количка

Чаши за чай 200 мл Слънчогледи

Чаши за чай 200 мл Слънчогледина най-ниска цена - podaratsi.bg
Чаши за чай 200 мл Слънчогледи
  • наличност: В наличност
  • Модел: 00299
49.90 лв

Описание

Внесете нотка от пролетта във вашата кухня с Комплекта чаши за чай от серията Слънчогледи. Този изключителен сет е изработен от висококачествен бял порцелан и е украсен с нежни и изящни цветове, които ще ви накарат да усетите жизнерадостността и топлината при всяко пиене на чай.

Независимо дали ще ги използвате при семейните срещи или по време на приятелски разговори, тези чаши за чай ще бъдат великолепно допълнение към всеки момент от вашето ежедневие. Покажете на всички, че малките детайли могат да донесат спокойствие и усещане за близост.

Тази порцеланова чаша не само ще задържи вашите напитки топли, но и ще ви донесе радостно настроение още от самото начало на деня или по време на следобедните часове, ако спазвате английските маниери за пиене на чай. Създайте си истински уют и превърнете питието на чай във вълшебен ритуал.

Този комплект чаши за чай от серията Слънчогледи е перфектният подарък за всеки ценител на изяществото. Направете впечатление с тях и нека вашите гости се наслаждават на уникалното изживяване на пиенето на чай. Подарете си моменти на спокойствие и хармония с тези прекрасни чаши за чай от серията Слънчогледи.

Характеристики:

Материал: Порцелан
Обем: 200 мл.
Съдържание пакет: 2 броя чаши за чай, 2 броя квадратни чинийки, 2 броя лъжички и Подаръчна кутия
Цвят: Бял с Щампа