меню
Количка

Чаши за вода

Сред колекцията от чаши във всеки дом няма как да не присъстват и така необходимите чаши за вода и за безалкохолно. Със своя разнообразен дизайн и различни вариации на стъкло те внасят стил и уют, но могат да бъдат поднесени и като подарък.

Чашите за вода – универсална практичност

Чаши за вода може да изберете като индивидуален подарък за жена или мъж, а също да зарадвате и семейство за Коледа, нов дом или годишнина. Ако комбинирате чашите с друг подарък, може да се получи интересна изненада и за сватба.

Чашите за вода и безалкохолни напитки обикновено са с обем 350 мл или повече. Те са високи и с прави стени, като по-нестандартно може да бъде дъното им – по-заоблено, с интересни ръбове и извивки.

В подобни чаши, считани за универсални, може да се разливат и  фрешове, смутита, сокове, млечни шейкове, топли напитки и др.

Спирайки се на идеята да подарите на някого чаши за вода по някакъв повод, вие всъщност му осигурявате практична посуда за ежедневно ползване. А по-оригиналните могат да се използват за празничната трапеза.

Защо да изберете чаши от Podaratsi?

В случай, че не знаете какъв алкохол предпочита човекът, на когото сте решили да подарявате чаши, с чашите за вода ще сте сигурни, че няма да сгрешите. Всеки дом използва такива, а в Podaratsi.bg ще откриете интересни предложения.

Няма как вашият подарък от комплект цветни чаши да не допадне със свежото си излъчване например на жена за нейния имен ден.

Ако държите на оригиналността, разгледайте предложенията за чаши с черен кант или с интересни извивки на дъното.

Много актуални с модерния си дизайн са и чашите с огледално, леко заоблено дъно.

Подарете стилен комплект чаши от Podaratsi, които са с отлично качество и функционалност и ще бъдете сигурни, че подаръкът ви ще бъде използван всеки ден по предназначение.

Характеристики: Материал:Стъкло Произход:Турция Чаши за вода - 410 ml - 6 броя   ..
64.99 лв
Характеристики: Материал:Стъкло(кристалин) Произход:Чехия Производител:Bohemia Чаши за вино - 350 ml - 6 броя  Фина машинна изработка от кристалиново стъкло за блясък и звънкост Подходящ за почистване в съдомиялна..
22.99 лв
Характеристики: Материал:Стъкло Чаши за вода - 480 ml - 6 броя   ..
65.99 лв
Характеристики: Материал:Стъкло Произход:Турция Чаши за вода - 410 ml - 6 броя   ..
39.99 лв
Чаши за безалкохолно 350 мл Quadro Bohemia Чаши за безалкохолно 350 мл Quadro Bohemia
продадено
Характеристики: Материал:Стъкло(кристалин) Произход:Чехия Производител:Bohemia Чаши за безалкохолно - 350 ml - 6 броя  Фина машинна изработка от кристалиново стъкло за блясък и звънкост Подходящ за почистване в съдомиялна..
59.99 лв
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)