меню
Количка

Фигура на двойка коне

Фигура на двойка конена най-ниска цена - podaratsi.bg
продадено
Фигура на двойка коне
  • наличност: продадено
  • Модел: 01284
59.99 лв

Описание

Символика на статуетката на коне във Фън Шуй

Статуетката на коне е не просто декоративен елемент, а мощен символ във Фън Шуй. Тя символизира успех, финансов просперитет, безстрашие и доблест. Поставена в дома или офиса, тази статуетка активира позитивната енергия и привлича късмета.

Значение на коня в различните култури

В различни култури, конят е известен със своята символика на свобода, оптимизъм и неукротима воля. Олицетворява храбростта на лъва, силата на бика, зрението на орела и бързината на елена, като съчетава в себе си качествата на тези мощни животни.

Как Фън Шуй вижда статуетката на коне

Според учението на Фън Шуй, статуетката на коне е класически талисман за просперитет и слава. Тя е идеална за активиране на енергията на успеха в дома и офиса, като се превръща в символ на нови начинания и успешни постижения.

Статуетката на коне като символ в българската култура

Конят има особено значение в българската култура като символ на небето, свободата и силната, необуздана воля. Той е израз на военната храброст, мощ и безстрашие, което го прави отличен символичен подарък, особено за възмъжаващи младежи.

Статуетката на коне във Фън Шуй не е просто украшение, а мощен инструмент за активиране на успеха и просперитета. Тя е символ на храброст, сила и свобода, който внася позитивна енергия и късмет във всяко пространство, където се намира.