меню
Количка

Коледни Свещи

На светлия празник Коледа подарък като коледна свещ носи не само символично значение, но е и практичен предмет с декоративна функция. Свещите са част от празничната украса на трапезата и изобщо на дома и допринасят за уюта и цялостната коледна атмосфера.

Коледните свещи са популярни като подаръци и са подходящи за всеки от близките ви, както и за приятел или колега. Това се дължи не само на факта, че за закупуването им ще изразходите по-малко средства, но и на дълбокото им символично значение.

Защо коледните свещи са подходящи за подарък?

Ако до неотдавна традиционно на коледните празници се даваха скъпи подаръци, сега дългоочакваните подаръци се правят на Нова година, докато на Коледа се подаряват практични и символични предмети, с които всеки да покаже своето уважение и обич.

Именно коледните свещи са тези, които в най-голяма степен са символ на топлината на любящите сърца. Затова и изборът на коледна свещ с формата на звезда, ангел, коледна къща и др. са натоварени с дълбоко символично значение. Може би традицията идва от незапомнени времена, когато на Коледа са се палели 7 свещи, като се вярвало, че това число е свещено и е знак за съвършенство.

Днес надали някой спазва това поверие и пали точно такъв брой свещи, но традицията да има светлина в дома, дори само от една свещ, остава.

Какви коледни свещи да изберете?

Всяка коледна свещ с формата и дизайна си носи собствено очарование, а разнообразието ще ви помогне за избора.

Коледна свещ елха или коледно дръвче са подходящи за всеки от близките ви, за колега в офиса или за учител на детето ви.

По-романтична е коледната свещ Снежко с елха и или свещ с птичка, които може да подарите на любим човек.

Ако държите свещта да бъде ароматизирана, в Podaratsi.bg може да откриете и такова предложение. Уютът и вълшебната светлина, които привнасят коледните свещи, са незаменими. Подарявайки коледна свещ на някого, ще му помогнете да почувства вашата обич и магията на Коледа.

Характеристики: Размер: 14 см Материал: Парафин..
20.90 лв
Характеристики: Размер: 7,5 х 11 см Материал: Парафин..
7.90 лв
Характеристики: Размер: 25 см Материал: Парафин..
22.90 лв
Характеристики: Размер: 12 см Материал: Парафин..
9.90 лв
Характеристики: Размер: 8 х 13 см Материал: Парафин..
13.90 лв
Характеристики: Размер: 7,5 х 11.5 см Материал: Парафин..
9.90 лв
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)