меню
Количка

Пластика на Икар

Пластика на Икарна най-ниска цена - podaratsi.bg
продадено
Пластика на Икар
  • наличност: продадено
  • Модел: 01248
99.99 лв

Описание

Статуетката на Икар е вдъхновяващ подарък, който олицетворява стремежа към слънцето и творческия дух. Тя е идеален избор за награда на учител, творец или будител, които ни водят по пътя към светлината и ни вдъхновяват да постигнем големи неща.

Символиката на младия бог Икар, който се стреми да достигне небесата, прави тази статуетка перфектен подарък за млад човек или бизнесмен, който се отправя по нов път или започва нов проект. Той представлява смелостта да следваш своите мечти и вярата, че можеш да постигнеш всичко.

Статуетката на Икар също може да бъде дадена като признание за цялостния принос на бизнес партньор по повод годишнина от създаването на компанията му. Това е символ на издръжливостта и страстта при постигането на цели, както и желание за успех и просперитет в бизнеса.

Изработена с внимание към детайлите, статуетката на Икар е израз на изящество и елегантност. Тя ще допълни всяко интериорно пространство и ще се превърне в ценна декорация, събуждаща вдъхновение и мотивация.

Направете страхотен жест към някого, който ви дарява със светлина и вдъхновение. Поднесете статуетката на Икар с пожелание за сила, воля и страст при постигане на целите.

Характеристики:

Материал: полирезин(полимерна смола) с бронзово покритие

Размер: 35 х 25 х 10 см