меню
Количка

Rose Joghurt

Rose Joghurt Hair Conditioner е висококачествен балсам, който е разработен специално за третирана и склонна към цъфтене коса. Формулата му с розово масло, розова вода, йогурт и арган прави косата по-жизнена и мека. Роуз Йогурт Балсам за коса Българска роза улеснява разресването и омекотява косъма, к..
14.99 лв
Rose Joghurt Body Butter Bulgarian Rose подхранва кожата в дълбочина и я прави сияйна, благодарение на ценните си активни съставки. Продуктът е с нежна и мека формула, подходящ е за всеки тип кожа. Роуз Йогурт Масло за тяло Българска роза предпазва от преждевременно стареене, като възвръща еластично..
29.99 лв
Rose Joghurt Shower Gel Bulgarian Rose e душ гел за деликатно почистване и освежаване на тялото. Всеки ден неговата формула, обогатена с роза, йогурт и маслина, защитава и запазва естествената хидратация на кожата. Действа успокояващо и релаксиращо. Нанася се на влажна гъба и се масажира нежно цяло..
14.99 лв
Rose Joghurt Washing Gel For Face Bulgarian Rose премахва остатъците от замърсявания и грим и грижливо почиства и освежава кожата на лицето. Придава й усещане за свежест и чистота и възстановява водния й баланс. Роуз Йогурт Измиващ гел за лице Българска роза може да се ползва от жени с всякакъв тип ..
13.99 лв
Rose Joghurt Gentle Care Gel for Intimate Hygiene е нежен душ гел, подходящ за интимна хигиена и за запазване на естественото ниво на pH.Нежен душ гел, подходящ за интимна хигиена и за запазване на естественото ниво на рН. Комбинацията от маслиново масло, екстракт алое и млечни протеини действа омек..
12.99 лв
Rose Joghurt Cream Soap Bulgarian Roseе нежен крем сапун, който почиства кожата и я успокоява. Вложената в него натурална розова вода, съчетана с йогурт, действа омекотяващо. След употреба остава усещане за чистота и свежест, а уханието на рози е нежно и деликатно. Роуз Йогурт Крем сапун Българска р..
3.99 лв
Rose Joghurt Rejuvenating Face Cream Bulgarian Rose e висококачествен крем за лице, който подмладява кожата и я прави сияйна, благодарение на ценните си активни съставки. Има нежна и мека формула и е подходящ за всеки тип кожа. Активни съставки: натурално розово масло, натурална розова вода, йогу..
23.99 лв
Rose Joghurt Soothing Face Cream Bulgarian Rose успокоява, омекотява и прави кожата сияйна, благодарение на ценните си активни съставки. Има нежна и мека формула и е подходящ за всеки тип кожа. Роуз Йогурт Успокояващ крем за лице Българска роза предпазва от преждевременно стареене, като възвръща ела..
22.99 лв
Rose Joghurt Hair Shampoo е висококачествен шампоан, който е разработен за дълбокото подхранване и съживяване на косъма от корена до върха. Формулата му с розово масло, розова вода, йогурт и соев протеин прави косата по-жизнена и мека. Роуз Йогурт Шампоан за коса Българска роза омекотява косъма, кат..
14.99 лв
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)