меню
Количка

Сервиз за Кафе - Изкуство и Стил

Сервиз за кафе на най-ниска цена - podaratsi.bg
Сервиз за Кафе - Изкуство и Стил
  • наличност: В наличност
  • Модел: 00302
84.99 лв

Описание

Уникалност и Стил

Сервизът "Nostalgia" - Произведение на Изкуството: Изящният порцеланов сервиз за кафе "Nostalgia" е не просто съд за вашето утринно кафе, а произведение на изкуството. Привлекателната му огледална повърхност и изисканата работа на детайлите го превръщат в символ на изтънченост и стил. Включващ шест чаши, и чинийки, този комплект е идеален за споделени моменти с любими хора.

Качество и Дълготрайност

Висококачествен Бял Порцелан - Здравина и Издръжливост: Нашите чаши са изработени от висококачествен бял порцелан, който гарантира не само великолепен външен вид, но и изключителна устойчивост. Глазурата на продукта е устойчива на износване, а основата, изработена с диамантено рязане, гарантира стабилност и предотвратява поклащането. Безопасни за използване в съдомиялна машина, те са идеални за ежедневна употреба.

Идеален Подарък

Луксозен Подарък в Елегантна Опаковка: Този сервиз не е просто удобен аксесоар за дома, но и изключителен избор за подарък. Представен в луксозна опаковка, той е перфектният израз на внимание и уважение към близките ви. Идеален за рождени дни, годишнини или като специален жест към важен човек в живота ви.

Характеристики:

Материал: Порцелан
Обем: 100 мл.
Съдържание пакет: 6 броя чаши за кафе с чинийки в Подаръчна кутия
Цвят: Бял с Щампа